INTERNATIONAL  »  CUPA UEFA  »  STEAUA - RAPID

UEFAntasticii reloaded? Sfertul de finală dintre Steaua și Rapid s-ar putea reedita

Articol de GSP - Publicat joi, 10 martie 2016 17:00

Vestitul sfert de finală al Cupei UEFA din 2006, dintre Steaua și Rapid, s-ar putea reedita într-un meci de minifotbal.

Această inițiativă a fost promovată de Sorin Ghionea, fostul fundaș al roș-albaștrilor în 2006, care e pregătit să joace din nou împotriva marii rivale.

"Ar fi frumos. Nu cred însă că ar mai fi încărcătura aşa de mare, nici tentaţia şi ambiţia care au fost atunci în teren între Steaua şi Rapid. Competiţia de atunci însemna maximum pentru noi", a spus Ghionea la o conferniță de presă, citat de Agerpres.

Petre Marin, coleg în urmă cu 10 ani cu Ghionea, consideră acel sfert de finală a fost aranjat: "La tragerea la sorţi a sferturilor de finală de acum zece ani cred că a fost ceva aranjat, şi nu mi-e ruşine să spun. Aşa am simţit atunci. Probabil fiind români undeva s-a pus frână, să nu ajungă două echipe în semifinale sau chiar în finală".

"Acum zece ani a fost o perioadă frumoasă pentru fotbalul românesc, Rapid şi Steaua aveau echipe foarte bune atunci. Îmi pare rău de ce se întâmplă acum, Rapid se chinuie în Liga a II-a, Steaua se zbate să îşi recapete sigla şi joacă la Piteşti. Trebuie vorbit în primul rând cu Vasile Maftei, el era căpitanul nostru în 2006 şi el ar trebui să ne strângă pentru reeditarea acelui meci cu Steaua. Eu sunt dispus să vin şi să joc cu cea mai mare plăcere"
Vali Negru, fost fundaș Rapid

Playtech: BOMBĂ! Diana Șoșoacă sfidează TOT! Cum a intrat în restaurant, fără certificat verde! Chelnerița a rămas MASCĂ: 'Ce e aia?!'


Comentarii (3)
928860000478598
Proca Cristian  •  12 Martie 2016, 16:54

meciul ala a nascut ura intre suporterii celor doua echipe. Cu orgoliul ranit dupa eliminare,dupa acel sfert am urat cel mai mult steaua dintre toate rivalele Rapidului. Asta e,au avut noroc mai mult ca Rapid in acel sfert,insa echipele erau cam egale valoric.

shark_34
shark_34  •  11 Martie 2016, 07:38

vremuri de neuitat pr ambele echipe...

chromophobia
chromophobia  •  10 Martie 2016, 20:33

Ce echipe aveam atunci...Eram la Steaua-Betis si Rapid jucase cu Hamburg si batuse cu 2-0.Cand a anuntat crainicul scorul,aproape toata peluza stelista fluiera,dupa care aplaudau.Asta insemna sa tii cu ai tai in Europa.Nu ca Dinamo care mai nou sarbatoresc anual ca a eliminat Middlesbrough pe Steaua.Saracii...sarbatoresc incendieri,infrangeri ale adversarilor...Nu ca Steaua sau Rapid,performantele.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează