INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPAL - LAZIO 2-5

Gestul neașteptat făcut de Radu Ștefan în meciul cu SPAL: ”Am făcut-o intenționat”

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 06 ianuarie 2018 19:51

Ștefan Radu a pasat la golul 5, dar a primit al 5-lea său ”galben”. ”Nu știai că vei fi suspendat?”, l-a întrebat antrenorul Inzaghi. Moment în care fundașul a glumit: ”Am vrut să-l iau”

La 31 de ani, Ștefan Radu este cel mai vechi jucător al lazialilor, urmând să sărbătorească la sfârșitul lunii un deceniu în tricoul biancocelest.

Liderul vestiarului, care se apropie și de cel de-al 300-lea meci la echipa italiană, a făcut încă un meci bun. Cu assist la golul de 2-5 (51).

Placaj la Lazzari

Numai că, două minute mai târziu (53), Radu l-a placat pe Lazzari și a văzut al 5-lea cartonaș galben din acest campionat. Va sta în tribună etapa viitoare, pe "Olimpico", în fața lui Chievo.

După ce l-a înlocuit (58), antrenorul Simone Inzaghi l-a întrebat:
- Nu știai că vei fi suspendat?
Apărătorul a glumit:
- Am făcut-o intenționat!

Totuși, Radu scapă de sancțiune cu Chievo, însă nu mai riscă să rateze unul dintre meciurile cu Udinese și Milan, mult mai dificile.

"Poker", Immobile

Inzaghi a avut mai multe motive de bucurie. În atac, Lazio a zburat! Într-o întâlnire cu 6 goluri până la pauză, Ciro Immobile n-a ratat aproape nimic. Vârful viitorului adversar al lui FCSB în "16-imile" Europa League a punctat de patru ori, speriindu-l pe Dică. Cu acest "poker", l-a depășit pe Icardi și e cel mai prolific jucător din Serie A. 

296 de meciuri a jucat Ștefan Radu pentru Lazio în toate competițiile în 10 ani pe "Olimpico"

20 de goluri a marcat Ciro Immobile în actualul sezon, atacantul lazial fiind golgeterul Seriei A

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
239878866455980
Cristi Toader  •  07 Ianuarie 2018, 15:22

Hai sa fim seriosi domnule gazetar...Stefan Radu este cel mai bun jucător Român la ora actuală dar voi umflați echipa FCSB...toată lumea își dă seama că UMFLATI jucători si aveti si voi niște comisioane de semințe de la domnul patron....RUSINE....sa va dau un exemplu....STANCIU....CHIPCIU...si lista poate continua....una este sa joci cu Chiajna si alta este sa joci cu MILAN...FIORENTINA..JUVENTUS....etc...

289314878161625
Barbu Constantin  •  07 Ianuarie 2018, 09:12

Stefan Radu nu a glumit ci a facut exact ce ar fi facut orice alt jucator de valoare si a ales sa stea intr-un meci mai putin important astfel incat sa fie disponibil atunci cand va fi cu adevarat nevoie de el. din pacate gsp-istii care il au drept mentor pe jiji nu au cum sa realizeze asta.

1779502482283942
Emil Nae  •  06 Ianuarie 2018, 23:22

ZIARISTILOR DE LA GSP asta-i cel mai bun jucator roman nu de anul trecut ci al ultimilor 10 ani. Joaca in al patrulea campionat din europa ESTE OM DE BAZA are 10 ani nu a sclipit intr-un meci doua. STEFAN RADU CEL MAI BUN JUCATOR ROMAN AL ULTIMILOR 10 ANI. VOI SCOATETI CEI MAI BUNI JUCATOR din rindul fotbalistilor care joaca cu voluntariul, chiajna colentina, si alte echipe satesti pentru o floricica un sut nimerit , un gol din corner rodul lufturilor si al intimplarii pure CEI MAI BUNI JUCATORI ROMANI AI ULTIMILOR 30 ANI AU FOST DAN PETRESCU, IONUT LUPESCU, DORINEL MUNTEANU SI STEFAN RADU NIMENI ALTCINEVA AU JUCAT IN CAMPIONATE DE MINA INTII AU FOST TITULARI DE DREPT. IN GERMANIA, ANGLIA, ITALIA Ce vreti mai mult de atit Dar si aici ca si la selectii conteaza prietenismele , interesele vopsitul si umflartul nu VALOAREA REALA De asta nici nu vine stefan radu la nationala.Nu vrea sa-l vopseasca pe ganea ca a ajuns la 25 ani si nu il cauta nimeni de valoros ce este. contra nu l-ar supara pe prietenul hagi si ganea ar juca st.radu ar fi rezerva si altii ar spune "ce bun este asta de il tine pe stefan radu rezerva" si ar fi gata vopsitul. Stefan radu nu vine nici sa vopseasca nici sa fie luat la misto. El stie foarte bine ce face gasca din romanica. BRAVO LUI CA NU SE COMPROMITE.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează