INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL-GHARAFA

Keșeru, uimit de ce a găsit în Qatar: "Sfidează logica, nu știam dacă visez sau e realitate"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iulie 2015 21:07

Claudiu Keșeru s-a transferat la începutul acestui an de la Steaua la Al-Gharafa în Qatar. Atacantul a povestit într-un clip postat pe pagina sa de facebook cum este în Țările Arabe și a dezvăluit ce l-a surprins cel mai mult în momentul cînd a ajuns pe aeroportul din Qatar.

"E cu totul diferit, e mult mai cald decît aici. În România mi se pare lumea normală, acolo mi se pare totul exagerat, totul dus la extrem. Vezi clădiri foarte luxoase. Ferrari-urile trec pe acolo așa cum trec Daciile pe la noi. Clădirile au cristale Swarovski. Stăteam și mă uitam și la un moment dat mă întrebam dacă visez sau e realitate.

Am văzut o poză la un moment dat, în urmă cu 10 ani era un hotel, deșert și apă. În 10 ani de zile au construit sute de clădiri. Vor să facă și stadion pe apă. Aeroportul e pe apă. Au pus ciment, nisip și au făcut aeroport pe apă. Practic tot ce credeam că nu se poate face, s-a realizat. Ei sfidează logica.

Cînd am ajuns la aeroport să semnez, a venit o persoană de la club cu șofer și mi-a deschis ușa la mașină. Am zis: «ce se întîmplă aici?!» Pentru mine era totul WOW. Nu mi-au dat drept să conduc pînă n-am luat viza de ședere. De atunci numai cu șoferul am umblat. Venea la mine acasă, îmi spunea să-i trimit mesaj cînd vreau să ies, îmi deschidea ușa, mi-o închidea. Cînd făceam cumpărăturile îmi lua el plasele, iar îmi deschidea ușa pînă i-am zis: «gata, că mă obișnuiesc așa și nu e bine»", a spus Keșeru.

 

Despre Qatar. Episodul 5

Posted by Claudiu Keşerü on 7 Iulie 2015

Playtech: BOMBĂ! Simona Halep cumpără tot în România. Prețurile au explodat acum, vecinilor nu le-a venit să creadă


Comentarii (15)
blatistu49
blatistu49  •  08 Iulie 2015, 20:06

vise dupa blaturile FCSB ului cind jucai cu cadavre pe burta *** si te serveau cu pase si tu o bagai in poarta amice erai in EPOCA de AUR pardon BLATURI

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

madskills
madskills  •  08 Iulie 2015, 05:50
Postat de ss.oltenia pe 08 Iulie 2015, 01:43

asa si ? cand mai faci un blat sa dai 6 goluri cu poarta goala si fara spectatori ?

Amice, omul vorbea despre cum e viata acolo, nu despre fotbal. Si apari tu de parca s-a trezit Keseru intr-o dimineata si a zis : ba, ia sa fac eu un blat cu Pandurii, sa dau 6 boabe. Dar pana in minutul 15 sa fiu cel mai slab de pe teren si aproape sa fiu schimbat, ca sa nu bata la ochi. Cum ma suportati ma, cu atata ura in voi?

ss.oltenia
ss.oltenia  •  08 Iulie 2015, 01:44

pandurii e cea mai proasta echipa din istoria primei divizii daca a luat 6 goluri de la keseru, chiar si fara spectatori nu ai cum asa ceva, poate numai daca joci la pariuri cu adversarul

Vezi toate comentariile (15)
Comentează