INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Oamenii care l-au inventat pe Răzvan Marin sunt optimiști: "10 milioane de euro e o sumă corectă" + Unde vrea Hagi să plece de la Viitorul

Articol de GSP - Publicat luni, 07 mai 2018 11:30

Răzvan Marin e dorit insistent de AS Roma și Inter Milano, iar suma pe care italienii ar fi dispuși s-o plătească pentru mijlocașul lui Standard Liege ajunge la 10 milioane de euro.

Cristian Bivolaru, președintele Viitorului, e sigur că Răzvan Marin (21 de ani) poate face față la o echipă din fotbalul mare.

"10 milioane de euro e o sumă corectă pentru Răzvan Marin. Roma îl urmărește de mult. Era interesată de el încă de când juca la noi. Nu știu ce s-a întâmplat cu el de n-a jucat ieri. Cred că e tipul de jucător care poate face față cu brio la o echipă de top din Italia. Noi vom avea 20% dintr-un eventual transfer", a declarat Bivolaru la TV Digi Sport.

Președintele campioanei României a vorbit și despre o eventuală plecare a lui Hagi de la Viitorul: "Pe Ianis l-aș sfătui să continue la Viitorul pentru încă un an. Dacă pleacă tatăl său, lucrurile devin mai delicate. Depinde unde ar pleca Gică. Hagi simte nevoia să dovedească și la alt nivel că poate face performanță. Pe plan intern nu mai are ce arăta. Nu-l văd tentat să accepte o ofertă exotică. Cred că și-ar dori să rămână în fotbalul european. Nu știu să fie discuții cu cineva acum".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează