INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Răzvan Lucescu a luat foc: ”Într-un campionat normal, titlul se joacă doar pe teren”

Articol de - Publicat luni, 05 martie 2018 10:35

Răzvan Lucescu crede că PAOK n-a rezistat presiunii și că eșecul cu Asteras (2-3) a fost influențat de derbyul nejucat cu Olympiakos. La conferință, un jurnalist grec i-a arătat amenințător o piatră!

Răzvan Lucescu n-a ridicat piatra la adresa vinovaților după ce-a pierdut, 2-3 cu Asteras, seria de 16 victorii în Grecia, așa cum venise un jurnalist la conferința de presă, cerându-i să decidă dacă o rolă de hârtie e mai grea. Aluzie la ultrasul care îl lovise în față pe antrenorul lui Olympiakos, provocând suspendarea derbyului.

O zi proastă"

N-a acuzat pe nimeni, nici arbitrajul, ci numai jocurile de culise. "Într-un campionat normal și jucând normal, titlul se decide doar în teren. Dar aici lucrurile stau diferit. Imaginați-vă cum era să fi jucat după o victorie cu Olympiakos! Situația ar fi arătat altfel în mințile noastre, chiar dacă părea firesc să mai și pierdem un meci".

Antrenorul fostului lider a admis că gazdele au învins pe greșelile echipei sale: "Am avut o zi proastă, e doar vina noastră. La 2-2 parcă am înnebunit și am forțat victoria. În mod obișnuit, nu reacționăm așa. N-am avut răbdare să ne impunem ritmul și stilul de joc, nu ne-am așezat bine în teren. Puteam lua măcar un punct".

Azi aflăm decizia Federației elene în cazul PAOK - Olympiakos. Echipa românului riscă să piardă meciul la "masa verde" și să i se ia trei puncte. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
godot
godot  •  05 Martie 2018, 19:28

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

887888274661367
Pompiliu Bota  •  05 Martie 2018, 18:54

***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează