INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DECLARAŢII

Șumudică râde de Gigi și de "Mbappeul" lui: "Când pleacă de pe loc, copiii de mingi trebuie să își pună gulere că e curent" :)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2018 20:42

Marius Șumudică îl ironizează pe Gigi Becali după ce acesta l-a comparat pe Florinel Coman cu Mbappe. Și el îl redenumește pe William de Amorim după atacantul celor de la PSG. 

"Eu sunt ferm convins că De Amorim va deveni Mbappe. Dacă Mbappe 1 e altcineva, atunci va fi Mbappe 2.

 Ce Mbappe? Suntem vai de mama noastră în România. Rupe brazda sub el (n.r. Florinel Coman)! Când pleacă de pe loc, copiii de mingi trebuie să își pună gulere că e curent.

Campionatul Turciei este mult peste ce e în țară. Sunt mândru de țara mea, dar ăsta e adevărul", a spus Șumudică, la TV Digi Sport.

William De Amorim a fost împrumutat de FCSB la Kayserispor. Fotbalistul brazilian are clauză de cumpărare în vară. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
1615275382087697
Yuri Firsov  •  11 Ianuarie 2018, 08:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn2
catalynn2  •  10 Ianuarie 2018, 22:40

Hmmm ... Tudose zice ca Gica Popescu va fi project manager pt CE2020. Acum stiu ca Tudose se jura ca nu e securist, insa lucrarea lui de doctorat a fost coordonata de Coldea însuși :-))) Nu voi fi surprins sa aflu ca Popescu s-a răzgândit si va candida si el la FRF, caz in care, avand acum spatele asigurat de sistem, Burleanu va fi debarcat ...

catalynn2
catalynn2  •  10 Ianuarie 2018, 22:33

Ce nu înțelege Valahul de exemplu e ca jjjjijji si clona lui au facut din rivalii de o viata aliați, avem noi diferențele nostre cand vine vorba de echipa de suflet dar toate pălesc in fata dușmanului comun, ultimul țepar rămas inca activ!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează