SPORTS  »  ALTELE  »  MOTOGP

Ce se întâmplă în MotoGP? Trei piloți importanți de la clasa regină cer mai multe teste antidoping! Declarația unui multiplu campion mondial: "Eu am fost testat de două ori în 5 ani!"

Valentino Rossi și Marc Marquez
(foto: Guliver/Getty Images)
Valentino Rossi și Marc Marquez (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 07 aprilie 2018 12:20

Se mărește numărul de piloți MotoGP care cer mai multe controale antidoping.

După ce Cal Crutchlow a atras atenția în urmă cu câteva săptămâni într-un interviu asupra acestui aspect, a venit rândul lui Marc Márquez să se implice.

Pilotul spaniol îi dă dreptate britanicului: "Îl știm cu toții pe Cal, el nu are probleme de a spune lucrurilor pe nume. Cred, în orice caz, că există dopaj în MotoGP, dar este adevărat că piloții le-au cerut celor de la FIM (nr. Federația Internațională de Motociclism), Dorna (nr. deținătorul drepturilor comerciale pentru MotoGP) și Adams (nr. Anti-Doping Administration & Management System) mai multe controale anti-doping. Facem controale de două ori pe an, sunt luați la întâmplare trei piloți din diferite categorii și mulți ani nu mai sunt apoi testați, așa cum spre exemplu am fost eu anul trecut. Sperăm că se va schimba. În cinci ani de MotoGP, am făcut doar două controale", a spus Marquez.

Și unul dintre cei mai de succes piloți MotoGP din toate timpurile, Valentino Rossi, a declarat că este de acord cu Marquez și Crutchlow.  "În trecut nu a existat prea mult risc de dopaj, cu toate astea sunt de acord. Dacă vor să facă mai multe controale, îmi pare bine. De regulă, acestea au loc în timpul sezonului, dar nu sunt foarte multe. Dacă vor fi mai multe, vom fi acolo".

surse: rionegro.com, extraconfidencial.com, mundodeportivo.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează