SPORTS  »  ALTELE  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Lindsey Vonn, senzuală și dezinhibată la plajă, în ipostaze tandre cu iubitul

Lindsey Vonn // Sursă foto: mediaset.it +10   FOTO
Lindsey Vonn // Sursă foto: mediaset.it

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 mai 2019 14:34

Lindsey Vonn, 34 de ani, una dintre cele mai mari schioare din toate timpurile, are mai mult timp pentru relaxare în 2019, după ce a ales să pună punct unei cariere de vis.

La începutul lunii mai, frumoasa blondă a fost surprinsă la plajă alături de Pernell-Karly Sylvester, hocheistul cu care e împreună din vara lui 2018.

Purtând doar un costum de baie și total dezinhibată în fața aparatelor foto, Lindsey Vonn s-a sărutat pasional cu iubitul său.

lindsey vonn 4 +11 FOTO

Americanca Lindsey Vonn, 34 de ani, campioană olimpică și dublă campioană mondială la schi alpin, a luat decizia să se retragă în acest an, lăsând în spate o carieră plină de premii și distincții. 

Vezi și: GALERIE FOTO WOW Stephanie Demner, modelul care vrăjește tenismeni » Blonda superbă a fost înșelată de Juan Martin del Potro!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează