SPORTS  »  ALTELE  »  UFC

McGregor fuge de "vulturul" neînvins al Rusiei » "Mori ca un samurai, nu ca o găină"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 noiembrie 2016 09:25

Khabib Nurmagomedov încearcă prin toate metodele să obţină o luptă pentru titlul UFC. Rusul i-a trimis un mesaj direct lui Conor McGregor, prin care îi cere să nu mai amâne momentul aşteptat de întreaga planetă.

"Conor, tu eşti acum campionul şi trebuie să te lupţi cu mine. Nu fugi ca de fiecare dată. Îţi vei pierde respectul de sine, copiii tăi nu te vor mai respecta. Mori precum un Samurai, nu precum o găină. Ştiu că sunt un coşmar pentru tine, dar eşti campion şi trebuie să te lupţi cu cei mai buni. Este în regulă. Mori ca un războinic irlandez, nu fugi ca o găină. Irlandezii au o istorie frumoasă, sunt cunoscuţi drept oameni curajoşi. Trebuie să îi reprezinţi cu onoare", i-a scris Nurmagomedov într-un mesaj.

Luna trecută, în gala UFC 205, McGregor l-a învins prin KO pe Eddie Alvarez şi a devenit primul luptător din istorie care deţine două titluri UFC simultan. Irlandezul are în palmares 21 de victorii şi 3 înfrângeri.

Khabib Nurmagomedov are un palmares imaculat, câştigând toate cele 24 de partide disputate.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
madskills
madskills  •  24 Noiembrie 2016, 18:54

Nu-i intereseaza pe mai marii care conduc UFC ce vrea rusul asta extraordinar. O lupta intre cei doi e putin probabila in urmatorul an cel putin, pentru ca exista o sansa (FOARTE mare) ca McGregos sa fie distrus. Iar imaginea sa la ora actuala valoreaza enorm. Cam cum era imaginea lui Floyd, care a fost protejat ani de zile de Manny si apoi am asistat toti la circul ala grotesc. :)

onduku
onduku  •  24 Noiembrie 2016, 16:56
Postat de nino pe 24 Noiembrie 2016, 13:26

McGregor nu fuge de nimeni . Nu a facut-o toata viata lui . Cand il cel care se ocupa cu meciurile din UFC , mereu zice ca nu il intereseaza cu cine se lupta. Khabib il provoaca pentru ca ar castiga foarte multi bani in urma unui meci cu McGregor . El e obisnuit , toti vor sa se lupte cu el pentru ca se imbogatesc . Indiferent ca dupa lupta sunt mutilati si nu ii mai recunoaste nici familia lor . Khabib in afara de sol (la care e la un nivel extraordinar ) este un luptator mediocru la celelalte aspecte ale luptei . Un luptator care s-a batut de ori in ultimii 2 ani are gura mare .. Vrea si el o bucata din cascavalul lui Mac .

Vezi ca subestimezi puterea pumnilor lui Khabib, iar McGregor nu e cel mai bun incasator. Nurmagomedov n-a luptat cu "bums", si-a facut singur un nume. Chiar are valoare mare si daca te uiti n-a castigat meciuri decat prin decizie unanima sau KO. Eu cred ca Khabib il bate 3 meciuri din 4. Parca ma uitam la ceva extrem de violent. Adica sa-ti zic adevarul n-am vazut un luptator mai brutal. Daca il pune pe McGregor la pamant nici macar nu o sa fie sangeros, ai vazut ce i-a facut Diaz. Si mai bine asa pentru el...

brancusi
brancusi  •  24 Noiembrie 2016, 14:18

McGregor e un luptator senzational,dar si rusul e puternic si feroce in lupta,greu de dat un verdict.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează