SPORTS  »  ALTELE  »  MECI AMICAL

VIDEO+FOTO Prietenii lui Stoichkov și echipa lui Maldini, într-o partidă de zile mari » 3 români legendari au fost pe gazon

Foto: Reuters +5   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 mai 2016 22:07

Prietenii lui Stoichkov și echipa lui Maldini, Albertini și Karambeu s-au întâlnit astăzi într-un meci legendar în care formația bulgarului s-a impus cu 4-1. Goluri: Belakov, Berbatov, Martin Petrov, Stoichkov, respectiv Giuly . Partida amicală s-a jucat cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani pentru Stoichkov.

În partida disputată la Sofia și-au făcut apariția și trei români: Hagi, Popescu și Craioveanu. Printre cei care au mai jucat s-au numărat Massaro, Baia, Suker, Mijatovici, Sneijder, Eto'o, Berbatov, Bakero, Zamorano, Giuly, Schillaci, Martin Petrov, Belanov.

Hagi și Popescu au jucat în echipa lui Stoichkov, în timp ce Craioveanu și-a făcut loc în formația adversă. Gică Hagi a ieșit rapid la rampă, reușind o fază superbă așa cum o făcea pe vremea când era încă în activitate (VIDEO).

Stadionul "Vasil Levski" din Sofia a fost plin, nu mai puțin de 40.000 de bulgari făcându-și apariția. În minutul 14 al meciului s-a ținut un moment de reculegere în memoria lui Johan Cruyff. La pauză, toți foștii jucători ai Barcelonei prezenți la meci au ridicat trofeul Ligii Campionilor câștigat în 1992 îmbrăcați în tricouri portocalii cu numărul 14 (numărul pe care-l avea Cruyff). S-a ținut un moment de reculegere și pentru Trifon Ivanov (fost la ȚSKA Sofia), unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Stoichkov.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
859779594095355
Nick Rasu  •  21 Mai 2016, 02:28

Hagi si Popescu...doi ***...au aruncat meciul cu Elvetia din 94ca ...si s-au si laudat ca au aruncat meciul...am dat ca prostul $50,00 sa ma duc la meci sa vad doua ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  21 Mai 2016, 00:07
Postat de onduku pe 20 Mai 2016, 23:38

Sa stai in ploaie pentru basinosii astia... Acum pe bune, Hagi de vreo 10 ani de zile nu mai poate!

crezi ca tu o sa poti? ***, vezi-ti lungul nasului!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iobag
iobag  •  21 Mai 2016, 00:02
Postat de onduku pe 20 Mai 2016, 23:38

Sa stai in ploaie pentru basinosii astia... Acum pe bune, Hagi de vreo 10 ani de zile nu mai poate!

Are 50 de ani maestre .ce ar trebui sa mai poata?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează