ESPORTS  »  CS:GO  »  CS:GO

Cel mai important turneu de Counter Strike al verii a debutat cu o surpriză uriașă!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 august 2020 11:50 / Actualizat miercuri, 19 august 2020 12:57

ESL One Koln 2020 Online este unul din cele mai așteptate turnee de CS:GO.

Competiția va avea loc doar online, din cauza pandemiei, dar chiar și așa se anunță un spectacol de zile mari pentru iubitorii acestui joc. Pe lângă transmisiile profesioniste ale organizatorilor, gamerii au avut parte deja de o confruntare la care nu se așteptau. 

Cea mai bună echipă din acest moment, și anume BIG, debuta contra celor de la Sprout, considerați o formație de eșalon doi. Fanii se așteptau la o dominare totală a celor de la BIG, mai ales că una din hărțile alese era Nuke, considerată preferata lor. Prima hartă, aleasă de Sprout, a fost Mirage, ceea ce a fost o decizie inspirată, pentru că Sprout a terminat în avantaj. 

Turneu cu premii totale de peste 300.000 de dolari

A urmat Nuke, însă, iar la cum a început cu BIG în avantaj clar, cu „Xantares”, vedeta lor, fiind de neoprit. Ceva s-a întâmplat însă pe aprcurs, BIG n-a mai atins un nivel bun sau Sprout a prins o zi foarte bună, cert este că avantajul s-a evaporat, iar punctele au început să curgă în favoarea celor de la Sprout. De la 10-5 pentru BIG s-a ajuns la prelungiri, spre șocul fanilor. Se pare că și cei de la BIG au rămas uimiți de acest lucru, pentru că nu au reușit să se adune, strategiile alese au fost tot mai neinspirate, Ce e drept au câștigat prima rundă, dar au pierdut apoi 4 la rând și Sprout a câștigat cu 19-16.

Fanii au de ce să se bucure, acest rezultat pare să anunțe un turneu încins, mai ales că premiile se ridică la 325.000 de dolari. Gamerii vor urmări, fără îndoială și versiunea nord-americană a turneului, care va avea doar 8 echipe, nu 16, dar și premii în valoare de 135.000 de dolari. 

Alte știri de Counter Strike:

Un jucător de CS:GO a fost arestat în Belarus pentru proteste contra Lukașenko

VIDEO Valorant crează rivalități aprinse! Ironii și atacuri între două dintre cele mai bune echipe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează