ESPORTS  »  CS:GO  »  CS:GO

Competițiile de CS:GO, amânate! ESL One Rio Major va avea loc în noiembrie

Counter Strike. foto: Guliver/Getty Images
Counter Strike. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 30 martie 2020 12:39

Competițiile de CS:GO au fost amânate. În ceea ce priveşte competiţiile de Counter Strike: Global Offensive, cei de la ESL ( European Sports League), care sunt printre cei mai mari organizatori de competiţii de esports, au anunţat recent că vor amâna competiţia ESL One Rio Major programată în luna mai a anului în curs, pentru luna noiembrie.

În 2019, cei de la Valve, producătorii Counter Strike: Global Offensive, au anunţat că evenimentele de tipul Majors vor avea loc în lunile mai şi noiembrie ale anului 2020, fiecare fiind anunţat cu premiul final de 1 milion de dolari.

În această situaţie, premiul alocat pentru evenimentul Majors din luna noiembrie se va dubla, câştigătorii reuşind să pună mâna pe nu mai puţin de 2 milioane de dolari.

Flashpoint, o competiţie nouă de Counter Stike

Global Offensive care are loc în Los Angeles, va avea debuta anul acesta online, fiind la prima ediţie, extinzându-se pe o perioadă mai mare de timp datorită faptului că fiecare echipă va juca din locaţii diferite. 

MAD Lions E.C, Cloud9 sau Dignitas sunt câtva dintre echipele care luptă pentru premiul de aproximativ 1 milion de dolari pus în joc la Flashpoint1. 

Pentru evenimentele în curs de desfăşurare s-au ales platformele de streaming şi nu numai. Postul de televiziune TV 2 Norway a anunţat că a cumpărat drepturile media în Norvegia pentru a difuza ESL Pro Tour, precum şi alte evenimente dedicate CS:GO-ului aflate în desfăşurare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close