ESPORTS  »  CS:GO  »  CS:GO

Furia și Complexity părăsesc repede Blast Global Final

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 ianuarie 2021 16:00 / Actualizat vineri, 22 ianuarie 2021 16:44

Brazilienii de la Furia au venit cu planuri mari la Blast Global Final 2020, dar au părăsit competiția pe ușa din dos. După înfrângerea din primul meci, cu G2, sud-americanii erau obligați să câștige cu Evil Geniuses.

Meciul a fost unul echilibrat, fiecare formație a câștigat harta aleasă de adversar. Furia a reușit să dea lovitura pe Inferno, opțiunea celor de la EG, au condus în permanență, pe final au cedat, dar aRT a reușit o rundă perfectă și până la urmă brazilienii au luat runda. 

Cele două echipe n-au obținut nicio victorie

Lucurrile s-au inversat pe Mirage, unde, în ciuda unui nou început tare al sud-americanilor, a venit rândul geniilor să puncteze. S-a mers cap la cap până spre final, unde Furia a rămas fără bani și nu a putut evita eșecul, scor strâns 16-14.

Pe Nuke însă, lucrurile au stat prost, EG a condus din start, s-a distanțat și s-a impus, lejer 16-6. 

Furia a părăsit competiția, la fel ca și Complexity. blameF și compania aveau misiune grea în fața celor de la NaVi și, deși au reușit să cucerească o rundă, adversarii au fost mai buni și s-au impus cu 2 la 1. Complexity s-a mulțumit cu cei 15.000 de dolari obținuți pentru locurile 7-8, alături de Furia

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Playtech: Are 56 de ani, dar arată de 30! Super vedeta care a fost surprinsă aproape GOALĂ în public. Foto de neratat


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează