ESPORTS  »  CS:GO  »  CS:GO

Liquid continuă traseul perfect la IEM Katowice

Liquid chiar este una din candidatele mari la trofeul IEM Katowice.
Liquid chiar este una din candidatele mari la trofeul IEM Katowice.

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2021 18:22 / Actualizat marti, 23 februarie 2021 20:02

Liquid chiar este una din candidatele mari la trofeul IEM Katowice. 

Meciul cu Natus Vincere a fost unul foarte dificil, în fața unei echipe periculoase și în mare formă. Ambele formații au profitat la maxim de alegerea hărților. Și Liquid și Na’Vi au știut cum să maximizeze opțiunile lor și să se impună. Liquid a avut ceva emoții pe Overpass, dar s-a impus la final, 16-14. Echipa din estul Europei a replicat pe Dust 2, unde cei de la Na’Vi au dominat partida și au câștigat cu 16-7. 

FalleN și colegii au ajuns în semifinale

S-a ajuns în decisiv, pe Inferno, acolo unde dramatismul a atins niște cote mari. Victoria a stat pe muchie, până la final. Liquid a fost ca și eliminată, dar a salvat pe final. Iar în prelungiri, FalleN și compania s-au motivat și au obținut o victorie mare, care îi trimite în semifinalele competiției. 

Acolo ar putea da peste marea favorită, Astralis. Nordicii vor juca în sferturi cu Virtus.pro, dar cu o rundă înainte au suferit un mic dezastru. Pentru doar a doua oară în istoria grupării, Astralis a pierdut o hartă cu un scor rușinos, 1-16, pe Dust 2, contra celor de la Spirit. Totuși, acest rezultat umilitor este considerat un accident și danezii se pot revanșa dacă merg mai departe în turneu

Citește AICI mai multe știri din eSports!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează