ESPORTS  »  CS:GO  »  CS:GO

MiBR a pierdut primul meci în noua formulă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 noiembrie 2020 12:41 / Actualizat miercuri, 04 noiembrie 2020 16:45

MiBR a pierdut primul meci în noua formulă, dar fanii au apreciat însă evoluția jucătorilor și cred că există speranțe că formația va reveni în top la CS:GO.

Dacă în 2017 MiBR era în top, iar fanii urmăreau cu plăcere meciurile, în ultimul timp evoluția echipei devenise un chin, iar înfrângerile și umilințele s-au succedat cu repeziciune. De aceea BLAST Premier: Fall 2020 era primul prilej să vadă noua formulă la lucru, chiar dacă adversarul, Astralis, era mare favorit, mai ales că se întorsese și vedeta Xyp9x. 

Astralis a câștigat greu, în ultima rundă

După niște probleme mari cu serverele, ceea ce a făcut ca așteptarea să fie și mai intensă, fanii CS:GO au descoperit un nou MiBR, o echipă capabilă să opună rezistență, cu un moral bun și care luptă până la capăt. Danezii s-au impus, cum era de așteptat, dar au trebuit să muncească pentru victorie, nu a fost succesul facil așteptat de toată lumea. 

Mai mult brazilienii au și câștigat o hartă, Nuke, cu 16-14, asta după ce prima, Vertigo, fusese câștigată de Astralis cu greu, în prelungiri. Ce e drept, pe Inferno, nordicii au mers ceas și diferența de valoare s-a văzut, dar pentru MiBR au renăscut speranțele iar viitorul arată mai bine

Citește mai multe știri din esports:

Un gamer poate domina Premier League cu o echipă care nu costă mult

O nouă teorie a conspirației în FIFA 21 » Fanii acuză, EA Sports păstrează tăcerea

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează