ESPORTS  »  CS:GO  »  VALORANT

Echipa lui Ninja a fost o surpriză plăcută în Valorant

Articol de GSP - Publicat marti, 15 decembrie 2020 17:17 / Actualizat marti, 15 decembrie 2020 17:52

Popularul streamer Ninja s-a întors în esports și s-a descurcat onorabil la JBL Quantum Cup.

Este greu de crezut că streamerul, care câștigă sume imense, se va apuca serios de competiții, dar în ultimul timp Ninja (Tyler Blevins), celebru pentru transmisiile realizate în PUBG sau Fortnite, a fost acaparat de Valorant în ultimul timp. 

Echipa s-a descurcat onorabil la prima prezență în circuit

De aceea Ninja a format o echipă alături de alți gameri cu vechime ca Morgausse, Kurt sau Grego, care s-au remarcat în jocuri ca Fortnite sau Overwatch. Formația a avut mai multe nume ca Time In sau 100 Blifted. Probabil atrași de celebritatea lui Ninja, organizatorii de la JBL Quantum Cup au trimis o invitație echipei, iar aceasta chiar s-a descurcat onorabil, într-o grupă grea. 

Mai mult, Ninja și coechipierii lui au și obținut o victorie de palmares contra uneia dintre favorite, FaZe. Au pierdut cu Team Envy și 100 Thieves, greu, înainte să părăsească turneul. Rămâne de văzut dacă Ninja, entuziast de parcursul din Valorant, va mai continua să participe în turnee de esports.

Citește mai multe știri din esports:

EA Sports vine cu un echipament special în cinstea eroilor pandemiei

Fnatic a dat lovitura! Câți bani a strâns gruparea de eSports în 2020

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează