ESPORTS  »  CS:GO  »  CS:GO

Scandalul antrenorilor din CS:GO a făcut victime. Câți antrenori au fost excluși din competițiile majore

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 septembrie 2020 13:27 / Actualizat miercuri, 30 septembrie 2020 14:23

37 de antrenori au fost excluși de la competițiile majore de CS GO după ce au folosit un bug pentru a obține avantaje pentru echipele lor. 

Fenomenul CS:GO a fost zguduit de un scandal mare, după ce o eroare care permitea antrenorilor să vadă pozițiile tuturor jucătorilor pe hartă, inclusiv ale adversarilor, ar fi fost folosită de unii dintre aceștia pentru a le oferi un avantaj necinstit în fața adversarilor. Acest lucru nu a fost primit bine de comunitate, mai ales că au fost implicați tehnicieni de la echipe importante ca MiBR sau FaZe, care concureză pentru premii de milioane de dolari. 

Investigația a durat mai multe luni

Investigația a durat câteva luni, iar la final 37 de antrenori au fost anunțați că sunt excluși din competițiile majore. Dacă majoritatea au acceptat decizia, au existat și organizații, precum FaZe, care au anunțat că vor susține antrenorul, pentru că acesta nu a greșit. 

Robert Dahlstrom, antrenorul FaZe, susține că ar fi anunțat de existența acestui bug de ceva tip și chiar și-a întrerupt microfonul pentru a nu comunica cu echipa. Rămâne de văzut dacă apelul lui va avea succes.

Citește mai multe știri din eSports:

Există cineva care a pus mâna pe FIFA 21 mai devreme! Cine este fotbalistul și ce postat pe rețelele de socializare

Team Liquid s-a calificat în grupele principale la Mondialul de LoL

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează