ESPORTS  »  CS:GO  »  PUBG

Tencent primește o lovitură grea: nu mai poate distribui PUBG în India!

Tencent primește o lovitură grea: nu va mai distribui PUBG în India!
Tencent primește o lovitură grea: nu va mai distribui PUBG în India!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 septembrie 2020 14:57 / Actualizat miercuri, 09 septembrie 2020 16:50

Tencent primește o lovitură grea: nu va mai distribui PUBG în India!

Începută în SUA, lupta contra marilor companii chineze continuă în India, unde mai multe aplicații au fost interzise din motive de securitate națională, printre care TikTok sau Wechat, dar mai ales varianta de mobil a popularului Battle Royale, PUBG. 

Tencent nu mai poate distribui PUBG în India!

Acesta era distribuit de gigantul chinez Tencent, dar PUBG Corporation, firma sud-coreeană care deține jocul, a anunțat că nu va mai colabora cu distribuitorul chinez, cel puțin în India. 

Miza este importantă, pentru că jocul era foarte popular, a fost descărcat de peste 54 de milioane de ori, iar în India deja se desfășoară mai multe competiții de PUBG pe mobil. Luna trecută, jocul a fost cel care a generat cel mai mare profit pe piața de mobile din India, peste 2,2 milioane de dolari. Astfel că Tencent primește o lovitură grea, dar măcar gamerii se vor bucura în continuare de jocul favorit.   

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează