ESPORTS  »  CS:GO  »  CS:GO

Două echipe au plecat pe ușa din dos din turneul de CS:GO de la Koln

Turneul CS:GO de la Koln // foto: captură YouTube @ ESL Archives
Turneul CS:GO de la Koln // foto: captură YouTube @ ESL Archives

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 august 2020 15:03 / Actualizat sambata, 22 august 2020 15:38

Turneul de CS:GO de la Koln se joacă pe muchie de cuțit.

Fanii sunt încântați de spectacolul oferit de cei mai buni jucători de CS:GO, din Europa, în cadrul turneului de la Koln. Iar miza este din ce în ce mai mare, mai ales că au început să apară și eliminatele. 

MAD Lions a dominat meciul Mousesports 

Mousesports a părăsit competiția după ce nu a reușit să opună mare rezistență celor de la MAD Lions, care au dominat categoric confruntarea. Cei de la Mouse au fost surclasați pe Train, harta aleasă de „lei”, care s-au impus cu un categoric 15-6. Dar nici pe harta lor, Nuke, lucrurile nu au mers bine. Chiar dacă lumea aștepta o strategie specială pentru această hartă, nu a fost cazul și scorul a fost similar, 14 -6. 

Ceva mai multă rezistență au opus cei de la MIBR celor de la FaZe. Cine pierdea părăsea competiția, așa că ambele echipe au dat tot ce au avut mai bun. Echipa din Serbia a ales prima harta, iar Train s-a dovedit o opțiune inspirată. Cei de la FaZe au fost surprinși de tactica agresivă a celor de la MIBR și au cedat. 

FaZe s-a impus cu 2-1 la general și avansează în runda următoare

Pe Inferno lucrurile au stat diferit. FaZe a avut o primă parte fantastică, în care s-au distanțat decisiv. Chiar dacă MIBR a revenit pe final, a fost prea târziu să întoarcă rezultatul. 

S-a ajuns la runda decisivă, disputată pe Dust2, unde cei de la FaZe s-au simțit confortabil și n-au cedat deloc inițiativa. S-au impus cu 16-6, iar MIBR pleacă după ce a mai salvat puțin ultima impresie. 

VIDEO. Ovidiu Pătrașcu, tutoriale FIFA20 pe GSP.ro » Episodul 8: Pasa prin care poți evita fundașul advers

Mai multe știri despre Esports:

G2 Esports a mai câștigat un turneu de Valorant

Sony scoate în evidență calitățile Playstation 5 cu un nou trailer impresionant

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează