ESPORTS  »  CS:GO  »  CS:GO

Un fan a făcut o mică avere din pariurile pe CS:GO

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 septembrie 2020 15:23 / Actualizat vineri, 18 septembrie 2020 16:01

Două pariuri pe CS:GO i-au adus peste 7000 de dolari fanului inspirat. 

Pariurile devin o miză importantă și în esports. Mai ales în SUA acest fenomen a început să ia amploare, iar pariorii câștigă sume importante. Cel mai bun exemplu îl reprezintă un jucător înrăit, care a urmărit toate meciurile din ESL Pro și a reușit să găsească niște combinații câștigătoare, cu care a câștigat suma de 7600 de dolari în total. 

Gamerul a și riscat sume importante, minimum 500 de dolari, dar la final a fost câștigător și a fost felicitat chiar de cei care dar tips-uri platformei de pariuri. Dacă o ține așa, pariorul ar putea primi și o slujbă, ca să își mai rotunjească veniturile dând ponturi celorlalți doritori. 

Citește și alte știri din categoria esports:

Tot mai mulți gameri de CS:GO sunt epuizați! Un star se retrage din cauza problemelor de sănătate

FIFA 21 vine pe Switch doar ca un upgrade de FIFA 20

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1129328717111999
Ionut Ion  •  19 Septembrie 2020, 01:32

Ce articol! Ceva de genul "prostilor, noi , casele de pariuri, facem o gramada de bani dar totusi am putea face si mai multi daca ati fi atat de *** incat sa pariati si chestiile astea inca neexplorate prea mult.Hai ca inventam o stire cu un cetatean anonim din cartierul bucurestean x care a castigat f mult si poate puneti botul".Felicitari!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează