ESPORTS  »  CS:GO  »  VALORANT

Un gamer care a făcut istorie în Dota 2 se descurcă de minune în Valorant

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2021 10:01 / Actualizat miercuri, 20 ianuarie 2021 11:34

De la MOBA la FPS, „Ana” se pricepe la tot. Anathan „ana” Pham este deținătorul unei performanțe de invidiat. Este unul din puținii gameri care se poate lăuda cu 2 victorii în the International, cel mai prestigios turneu de esports. Doar 5 jucători din lume se pot lăuda cu acest lucru. 

Ana este deja in topul celor mai bun jucători de Valorant

Ana a reușit performanța în tricoul celor de la OG, dar din 2020 s-a retras din circuitul competițional de Dota 2. Fanii au rămas însă surprinși să audă că gamerul s-a orientat către Valorant, un titlu dintr-un gen total diferit de Dota. 

Mulți au considerat că este doar un moft, iar gamerul se va întoarce în curând în Dota. Fanii OG de abia așteptau anunțul revenirii acestuia pentru sezonul 2021. Ei bine, acesta nu a venit, iar OG va trebui să se descurce momentan fără el. Mai ales că Ana și-a găsit noua vocație: de jucător FPS. 

Mai mult, Ana tocmai a anunțat pe rețelele de socializare că a devenit Radiant: a intrat în topul celor mai buni jucători din regiunea lui. Deocamdată este în primii 300, dar Ana promite că va progresa și mai tare. Iar ceilalți jucători se gândesc deja că Ana nu se va mulțumi până nu va câștiga trofee și în Valorant. 

EA Sports vine cu un echipament special în cinstea eroilor pandemiei

Cadou special de la EA Sports: David Beckham este gratis în FIFA 21 până pe 15 ianuarie!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează