ESPORTS  »  CS:GO  »  CS:GO

Victorie importantă pentru MiBR la BLAST: Premier Fall 2020

Articol de GSP - Publicat joi, 05 noiembrie 2020 13:33 / Actualizat joi, 05 noiembrie 2020 14:30

Lucrurile apar din ce în ce mai bune pentru MiBR în competițiile de CS:GO.

Chiar dacă au pierdut primul meci, cei de la MiBR au impresionat cu jocul lor, iar apoi pe culoarul inferior au reușit un succes importnat în fața unei grupări importante, FURIA. 

Au eliminat FURIA din competiție

MiBR a câștigat harta aleasă, Nuke, cu 16-9, dar au fost probleme pe harta oponenților, Inferno. FURIA s-a apărat excelent când au fost Teroriști și au adjudecat victoria cu 16-11. Totul s-a decis pe Vertigo, unde MiBR a fost în formă maximă, în timp ce rivalii n-au reușit să intre în meci deloc. De aceea victoria a fost facilă, 16-4, iar MiBR continuă, deocamdată, competiția. 

Cei de la FURIA n-au fost supărați pentru eliminare: au primit o invitație la DreamHack Masters, turneul din Europa de la sfărșitul lunii. Brazilienii vor participa alături de Astralis, G2, Evil Geniuses sau Liquid. 

Citește mai multe știri din esports:

„Drumul spre Finală” apare în FIFA 21 » Un star al lui Real Madrid, posesorul primului card

Un gamer poate domina Premier League cu o echipă care nu costă mult

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează