ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

5 jucători care nu pot lipsi din Echipa Sezonului din Olanda la FIFA 20

5 jucători care nu pot lipsi din Echipa Sezonului din Olanda la FIFA 20
5 jucători care nu pot lipsi din Echipa Sezonului din Olanda la FIFA 20

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2020 11:57

Eredivisie are șanse mari să fie următorul campionat ales de EA Sports pentru Echipa Sezonului la FIFA 20.

Nu mai sunt multe campionate importante în campania Echipa Sezonului. Luni sunt șanse mari ca Eredivisie să își desemneze premianții. Chiar dacă nu vor fi, probabil, carduri care să rivalizeze cu cele mai bune din Serie A, totuși din Olanda pot veni câteva surprize plăcute, mai ales că sunt destui fotbaliști foarte buni. 

Pandemia de coronavirus l-a împiedicat pe Hakim Ziyech să își ia adio așa cum trebuie de la fanii lui Ajax. Marocanul a fost unul din principalele motive pentru care „lăncierii” au atins semifinalele Ligii Campionilor sezonul trecut și a fost sclipitor și în acest sezon. Sigur va primi un card important înainte să plece la Chelsea. 

Cele 25 de goluri marcate de Tadic îi asigură prezența în echipă

Suporterii lui Ajax se pot consola că vor rămâne, totuși, cu Dusan Tadic, jucător renăscut în Olanda. Sârbul a arătat că poate fi unul din cei mai buni jucători din Europa sezonul trecut și în acesta a contribuit la 25 de goluri pentru lăncieri. 

Și de la Feyenoord vine un nume care sigur va ajunge la un nume important în Europa. Steven Berghuis a marcat 15 goluri în 24 de meciuri și a fost unul din cei mai buni fotbaliști din Eredivisie. 

Portarul Marco Bizot va fi inclus în lot după 17 meciuri fără gol primit

Deși Onana este unul din cei mai doriți portari din Europa, în acest sezon în Olanda a impresionat Marco Bizot, apărătorul buturilor celor de la AZ Alkmaar. 17 meciuri fără gol primit reprezintă o performanță importantă. 

Lisandro Martinez, de la Ajax, va fi și el pe listă. Cel care l-a ținut pe Răzvan Marin pe bancă, a adus siguranță și în linia de apărare, dar și la mijloc. În plus a arătat că are și o tehnică foarte bună. 

Ovidiu Pătrașcu, tutoriale FIFA20 pe GSP.ro » Episodul 6: cele mai bune tactici din FIFA20

Citește mai multe știri de eSports:

Un președinte de club și-a spart televizorul de nervi după ce s-a jucat FIFA 20

România, eliminare absolut dramatică în semifinalele eEURO 2020! Am luat golul decisiv în minutul 89, apoi am avut o șansă rarisimă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează