ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 21

5 lucruri pe care EA Sports TREBUIE să le schimbe în FIFA 21 Ultimate Team

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iunie 2020 13:06 / Actualizat marti, 30 iunie 2020 14:11

Mai mulți gameri au înaintat către EA Sports cele mai importante dorințe ale jucătorilor de Ultimate Team. 

Nu mai este mult până când va apărea FIFA 21, iar pasionații, alături de jurnaliștii de profil, au așteptări mari de la EA, mai ales când vine vorba despre cel mai popular mod de joc, Ultimate Team. O parte din gameri au centralizat mai multe cereri și au trimis către EA cele care s-au regăsit în cele mai multe dintre mesaje. 

Principala problemă este cea a serverlor

Principala cerință este cea legată de rezolvarea problemei cu serverele și cu matchmakingul, „dureri” ale gamerilor de ani de zile. EA a tot achiziționat servere, dar problemele privind conectivitatea au rămas.

O altă mare cerință este legată de recompensele lunare, după ce în anii trecuți cei mai buni gameri primeau carduri spectaculoase. În această ediție lipsa recompenselor i-a enervat pe foarte mulți jucători. 

Gamerii își doresc mai multe carduri legendare

Cardurile de tip ICON au fost foarte bine primite de gameri, dar nu și modul în care ele sunt tranzacționate. Practic, prețurile de pe market sunt foarte mari, iar jucătorii speră ca EA să reintroducă SBC și pentru acest tip de carduri. Asta ar putea stimula și mai mult economia în joc. Normal, vor veni noi carduri cu legende ale fotbalului, iar cele mai vehiculate nume sunt ale lui Rivaldo, Xavi, Oliver Kahn sau Totti

Pentru mulți gameri, construirea unei echipe de Ultimate Team nu este o plăcere, asta mai ales din cauza factorului de chimie pe care trebuie să îl aibă o formație. Pasionații de FIFA speră să poată construi o formație așa cum visează, dar e greu de crezut că EA va renunța la acest aspect.

VIDEO Ovidiu Pătrașcu, tutoriale FIFA20 pe GSP.ro » Episodul 8: Pasa prin care poți evita fundașul advers

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează