ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 21

A apărut Echipa Săptămânii la FIFA 21 » Surprize mari + atac letal

Echipa Săptămânii #2 din FIFA 21 a apărut cu numai o zi înainte de lansarea oficială a jocului.
Echipa Săptămânii #2 din FIFA 21 a apărut cu numai o zi înainte de lansarea oficială a jocului.

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 octombrie 2020 11:47 / Actualizat sambata, 10 octombrie 2020 22:34

Echipa Săptămânii #2 din FIFA 21 a apărut cu numai o zi înainte de lansarea oficială a jocului.

Thibaut Courtois este unul din cei mai buni portari din joc, iar noul card de 90 îl face și mai atractiv pe goalkeeperul Realului. Apărarea este formată din trei jucători care s-au remarcat în acest weekend. „Lateralii” Ben Chilwell, Chelsea, și Theo Hernandez, de la Milan, au contribuit decisiv la succesele echipelor lor și primesc două carduri de 84, respectiv 83. Lângă ei apare Marcel Halstenberg, fundașul celor de la Leipzig, cu un card de 84. 

La mijloc figurează Renato Sanchez, 82, care la Lille își redescoperă forma de altădată. În fața lui apar trei jucători rapizi și tehnici. Saint-Maximin, de la Newcastle, și Joaquin, veteranul lui Betis, au primit carduri de 83 după evoluții foarte bune. Vedeta este Jack Grealish, care a devastat-o pe Liverpool, cu două goluri și trei pase decisive. Cardul este de 83, dar la următoarea apariție va crește și mai mult. 

În atac regăsim nume deja familiare. Harry Kane, 89, a fost din nou în formă, cu goluri și pase de gol pentru Tottenham. Erling Haaland, 86, este deja un nume consacrat și probabil în FIFA 21 va primi carduri din ce în ce mai bune. 

Formația este închisă de „eternul” Robert Lewandoski. Golgeterul lui Bayern a marcat toate cele 4 goluri ale campioanei Europei și pare că nimic nu îl poate opri din a marca. Iar cardul lui de 92 reprezintă deja o valoare excelentă iar FIFA 21 nici nu s-a lansat oficial. 

Citește mai multe știri din eSports: 

Gafă incredibilă făcută de EA Sports! FIFA 21 a fost valabil înainte de lansarea oficială

Pandemia de coronavirus a afectat și grupări de eSports » O companie importantă a renunțat la toate echipele

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close