ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

A apărut Echipa Sezonului și din Ligue 1

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 mai 2020 02:09

Ligue 1 se prezintă cu niște carduri spectaculoase pentru vedetele de la PSG și nu numai. 

Așa cum era de așteptat cele două mari staruri de la Paris, Neymar și Mbappe, primesc cele mai bune carduri, de 98 OVR. Poate nu se ridică la nivelul celor ale lui Messi sau Cristiano Ronaldo, dar chiar și așa vor fi printre cele mai căutate din joc. 

 Ben Yedder, vârful celor de la Monaco, este răsplătit pentru prestațiile lui remarcabile cu un card de 97 OVR, iar valorile lui ridicate îl vor face unul din cei mai letali marcatori din Ultimate Team. 

Neymar și Mbappe NU au primit carduri de 99 OVR

Este o formație plină de atacanți și fără portari, cel puțin printre primii „11”. Olandezul Depay a ținut Lyon în viață în acest sezon și a primit 94 OVR.  Victor Osimhen este un alt atacant care prinde Echipa Sezonului, 93 OVR. 
 

Card de 96 OVR pentru Angel Di Maria

Brazilienii din apărarea celor de la PSG, Marquinhos și Thiago Silva, sunt și ei posesorii unor carduri solide, de 94 și 95 OVR. Și la mijloc sunt carduri foarte bune, iar PSG este și aici reprezentată foarte bine, cu Verrati, 95 OVR și Angel Di Maria, 96 OVR. Surpriza o reprezintă Renato Sanchez, portughezul care a avut un sezon în care a amintit de ce era considerat marea speranță a fotbalului portughez în urmă cu câțiva ani. Lusitanul are un card de 94 OVR, la fel ca Aouar, noul mijlocaș vedetă de la Lyon.

La rezerve se regăsesc câteva opțiuni interesante, printre care portarii Mandanda și Rajkovici, 92 și 89 OVR, dar și fotbaliști ca Lala, Atal sau Slimani, toți cu carduri interesante. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează