ESPORTS  »  FIFA 20  »  BUCHAREST GAMING WEEK

A început Bucharest Gaming Week 2019: duel Dinamo - Craiova în FIFA20, în main event, liveVIDEO pe GSP.ro!

Articol de GSP - Publicat marti, 05 noiembrie 2019 17:51

O nouă ediție Bucharest Gaming Week a început în această săptămână. Evenimentul se desfășoară în perioada 4-10 noiembrie, iar în tot acest timp vor avea loc o serie de provocări dedicate pasionaților de jocuri video. Main eventul va avea loc în weekend-ul 9-10 noiembrie, la Palatul Parlamentului. 

Startul evenimentului central, de la Palatul Parlamentului, va fi dat de un moment special: duel în FIFA20 între Dinamo și Craiova, care va fi transmis live pe GSP.ro și pe pagina de facebook a Gazetei, sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 11:00.

Astfel, la numai 5 zile de la derby-ul Ligii 1 dintre Craiova si Dinamo (4-1), cele două rivale se duelează din nou, la București, de data asta în spațiul virtual din FIFA20. Față în față vor fi Andi Stoica de la VFC Dinamo si Dan Buzărnescu de la Universitatea Craiova 1948

Tot în cadrul evenimentului principal va exista și o zonă dedicată creatorilor de conținut, unde comunitatea de gaming va putea să interacționeze cu youtuberi cunoscuți precum CreativeMonkeyz, Lectură de la A la Z, Bercea, Gami (5GANG), Frații Munteanu, iRaphahell, Ovidiu “Ovvy” Pătrașcu, Bobospider, XCretzu, ZaSami, Jaxi, IceManLucky, EpicShorty, Werty și Mădălin. 

Biletele pentru evenimentul central al Bucharest Gaming Week pot fi achiziționate de pe site-urile www.bucharestgamingweek.ro, www.iabilet.ro, www.bilete.ro sau de la magazinele partenere. 

A început Bucharest Gaming Week 2019: duel Dinamo - Craiova în FIFA20, în main event, liveVIDEO pe GSP.ro!

Biletele care asigură accesul pentru o singură zi sunt disponibile în această săptămână la prețul de 60 lei, iar abonamentele valabile pentru ambele zile pot fi procurate la prețul de 80 lei. În data evenimentului biletul pentru o singură zi va fi de 65 lei, iar abonamentul pentru ambele zile 90 lei. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează