ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Acestea sunt cele mai bune ponturi pentru tranzacții în Ultimate Team

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 noiembrie 2019 11:40

Ca și în realitate, nu este ușor să faci transferuri bune nici la FIFA Ultimate Team. Ca să ai șanse de reușite, învață de la jucătorii profesioniști. 

Nu este ușori să manevrezi pe piața de la FIFA Ultimate Team, pentru că milioane de jucători încearcă în fiecare săptămână să găsească cele mai bune soluții pentru echipele lor. Dacă vrei să ai o șansă să câtigi monede și să ai cele mai eficiente transferuri ia exemplu de la jucătorii profesioniști de FIFA.  
 

Dacă vrei să cumperi jucători, atunci cel mai bine o faci între luni și miercuri. Toată lumea se grăbește să vândă atunci, ca să aibă timp să își construiască echipa pentru weekendul viitor. Atunci prețurile sunt reduse, pentru că sunt foarte multe cards de același tip și poți profita să achiziționezi un jucător la un preț sub cel normal. Grăbește-te, pentru că este posibil să nu fi singurul care s-a gândit la asta și prețul va crește.  

Joi seara este perioada perfectă să vinzi. Se apropie weekendul, cei care nu au prins oferte bune se grăbesc să își completeze echipa. Poți obține bani frumoși pe jucători care nu te ajută, dar la mare căutare pentru alți gameri. Joi dimineața aceștia accesează bonusurile primite și, în funcție de asta, vor începe să caute cele mai bune soluții ca să se ajute de ele. 

Există și oportunitatea să vinzi în weekend, chiar în timpul etapei. Este riscant puțin, dar trebuie să prinzi un moment foarte bun, mai ales la început când prețurile sunt foarte mari. Nu uita că acestea sunt influențate și de ceea ce se întâmplă în realitate. Un fotbalist care marchează un hattrick va „exploda” pe piață și, dacă îl ai în lot, poți scoate un profit foarte bun.  

 

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
grandetorito
grandetorito  •  16 Noiembrie 2019, 14:57

cu tot respectul pentru efort, articolul este total inutil. Nu spune nimic și este superficial. Nu m-ar mira daca autorul sau a folosit google translator..."manevrezi pe piata", "sa ai o sansa sa catigi monede", "multe cards de acelasi tip". De asemenea am senzatia ca autorul nici nu are habar de FUT20. Nu exista ca un jucător pe care il ai in lot sa "explodeze" dacă marchează hattrick in we! Sunt carduri speciale create pentru "echipa săptămânii"... carduri noi! Cardurile nu se modifica! Ci se creează unele noi săptămânal pt jucătorii cu performante notabile in realitate.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close