ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20. Un youtuber celebru anunță care este cel mai bun card din Ultimate Team Storyline

Andrea Belotti, cel mai bun card din FIFA Ultimate Team Storyline în viziunea youtuber-ului Zweback // sursă foto: captură YouTube @ ZwebackHD
Andrea Belotti, cel mai bun card din FIFA Ultimate Team Storyline în viziunea youtuber-ului Zweback // sursă foto: captură YouTube @ ZwebackHD

Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2020 14:47

Cunoscutul youtuber Zweback îl consideră pe italianul Andrea Belotti drept un atacant care „nu ratează aproape niciodată” în FIFA Ultimate Team Storyline.

Pentru Zweback, un cunoscut youtuber, cu peste un milion de urmăritori, italianul Belotti este cea mai bună opțiune din modul Storyline, sezonul 5. Aceste sezoane au fost introduse de EA ca o modalitate de a accesa carduri ce beneficiază de upgrade-uri importante. Jucătorii acumulează în fiecare lună experiență, iar în funcție de aceasta vor avea acces la tot felul de recompense, de la cele de tip cosmetic până la carduri valoroase. 

Fred, Carrasco și Belotti sunt jucătorii cu cele mai puternice carduri

La nivelul 30, gamerii pot accesa trei fotbaliști cu carduri puternice, iar în sezonul 5 aceștia sunt Fred, de la Manchester United, Yannick Carrasco, de la Atletico și atacantul lui Torino, Belotti.

Chiar dacă necesită foarte multă experiență, aproape 100.000, italianul este recomandarea lui Zweback. Acesta este îndrăgostit de noul card. „Pur și simplu tot ce știe să facă este să marcheze goluri, nu se poate opri” spune youtuberul. 

Din păcate, ca să accesezi acest card îți trebuie mult timp, iar Zweback știe că se apropie cardurile din Echipa Sezonului, iar gamerii vor avea multe opțiuni. Dar cei care au răbdare și nu cedează ușor s-ar putea bucura de un atacant letal.

Citește și alte știri despre FIFA 20:

Cardurile pentru Echipa Sezonului vor avea un design deosebit

A repornit Liga 1, dar pe PlayStation! Lider surpriză după primele 4 etape jucate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează