ESPORTS  »  FIFA 20  »  CARDURI

Aritz Aduriz, card spectaculos în FIFA 20 » Upgrade-uri pentru legenda lui Athletic Bilbao

Aduriz și-a anunțat retragerea în luna mai // Sursă foto: Getty
Aduriz și-a anunțat retragerea în luna mai // Sursă foto: Getty

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iunie 2020 12:33

 Aritz Aduriz (39 de ani), fostul atacant al lui Bilbao, a primit un card de-a dreptul spectaculos în FIFA 20.

O legendă pentru clubul basc, ex-atacantul celor de la Athletic primește primul lui card special în FIFA 20, fiind unul foarte spectaculos. Cardul sărbătorește cariera prodigioasă a veteranului în tricoul lui Athletic și de aceea a primit upgrade-uri excelente. 

 Aritz Aduriz, card excelent în FIFA 20

Aduriz este un „monstru” la capitolul fizic, dar stă extraordinar și la viteză, dar mai ales la șut, acolo unde are calități deosebite. Și driblingul este unul impecabil, dar acest card este tras puțin în jos de faptul că nu are o rezistență foarte mare, așa că nu va susține același nivel ridicat pe toată durata meciului.

Oricum, pentru un card de 96 OVR, un gamer va trebui să îndeplinească doar un singur SBC, iar prețul nu este unul ridicat, în jur de 95.000 de monede. Dezavantajul este că va avea la dispoziție doar trei zile. 

VIDEO Ovidiu Pătrașcu, tutoriale FIFA 20 pe GSP.ro » Episodul 7: Florinel Coman a primit un card senzațional în FIFA 20 Ultimate Team

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează