ESPORTS  »  FIFA 20  »  ESPORTS

Barcelona se aliază cu un gigant chinez de Esports

Articol de GSP - Publicat marti, 25 august 2020 13:14 / Actualizat marti, 25 august 2020 15:58

Catalanii vor să domine piața din China și în domeniul eSports. 

Barcelona este unul din cele mai iubite branduri din Asia, mai ales în China, unde milioane de fani suferă pentru Messi și compania. Clubul catalan vrea să profite de această imagine și speră să se impună și în domeniul esports, care a explodat în timpul pandemiei de coronavirus și care în Asia este foarte popular. 

Barcelona este deja prezentă în competițiile de Rocket League și PES

Barcelona concurează în competiții de Rocket League și de PES, dar acum miza este mai mare: Barcelona vrea să intre și în turneele de League of Legends, iar pentru asta se pare că a ajuns la un parteneriat cu gigantul Tencent, care deține compania Riot Games, părinții LoL. 

Nu se știu detaliile acestei alianțe, de fapt în afară că există unele discuții avansate, nu se cunoaște niciun detaliu, ambele părți încă sunt rezervate. 

Un lucru este clar, dacă va ajunge la un parteneriat cu Tencent, atunci Barcelona va deveni un jucător „greu” pe piața asiatică de esports. 

Echipa de FIFA 20 lui Dani Alves are un nou sponsor tehnic

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează