ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Care sunt jucătorii favoriți să prindă Echipa Sezonului în Serie A

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 mai 2020 10:21

FIFA 20. Nu mai este mult până vom vedea cea mai bună formație din Serie A - Italia. 

Nu au mai rămas multe campionate importante de acoperit de Echipa Sezonului iar fanii de abia așteaptă cardurile speciale din Serie A. Acestea ar putea să apară repede, așa că gamerii speculează să vadă cine ar putea primi un upgrade considerabil. 

Cristiano Ronaldo va primi un card de 99 OVR

Există câțiva fotbaliști care nu au cum să lipsească și da, Cristiano Ronaldo este unul dintre aceștia. Aproape sigur portughezul va primi un card de 99, la fel ca cel al lui Messi sau al lui Lewandoski, pentru încă un sezon plin de goluri. 

Lângă el va lua loc sigur Ciro Immobile, omul fără de care Lazio nu se bătea la titlu. 27 de goluri în 25 de meciuri, plus 7 asisturi îi asigură atacantului italian un card spectaculos. 

Când vine vorba de atacanți, Romelu Lukaku și Josip Ilicic sunt și ei pe listă, este foarte greu de crezut că vreunul nu poate fi ales. 

Revelația sezonului, Theo Hernandez, va fi inclus în echipă

Și în apărare sunt destule opțiuni. Deși Milan a avut un nou sezon de uitat, Theo Hernandez a fost o revelație, cu 5 goluri marcate și evoluții foarte bune. 

Este greu de crezut că cei de la EA nu vor lua în considerare asta. Mathijs de Ligt a avut un start de sezon slab, dar apoi olandezul a devenit   din ce în ce mai bun, așa că se va bate cu colegul Bonucci și interistul De Vrij, un alt remarcat în acest sezon, pentru un loc. 

Dybala, nelipsit din echipă

La mijloc puțini au făcut mai multe decât Milinkovici-Savici în acest sezon. Sârbul și-a recăpătat forma de zile mari și este favorit să ocupe un loc în centru. Colegul Luis Alberto și Paulo Dybala pot figura ca mijlocași ofensivi, amândoi au contribuit cu goluri și pase decisive la parcursul excelent al lui Lazio și Juventus. 

Argentinianul este și el din nou un fotbalist important pentru Juventus, așa că sunt șanse mari să prindă un card foarte bun. 

Mai mult ca sigur va fi o echipă la fel de spectaculoasă ca cele din Premier League, La Liga sau Bundesliga. 

Citește și alte știri din FIFA 20:

Bundesliga și Liga NOS au primit noi carduri speciale

Și totuși EURO 2020 se joacă în această vară! Când are loc competiția de PES 2020

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează