ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 21

Ce carduri au primit Thiago și Bale din partea EA Sports, după transferurile la Liverpool și Tottenham » Fanii au speranțe mari

Revenirea lui Gareth Bale la Tottenham este una din marile surprize ale acestei perioade de transferuri.
Revenirea lui Gareth Bale la Tottenham este una din marile surprize ale acestei perioade de transferuri.

Articol de GSP - Publicat marti, 22 septembrie 2020 16:03 / Actualizat marti, 22 septembrie 2020 16:33

Revenirea lui Gareth Bale la Tottenham este una din marile surprize ale acestei perioade de transferuri. Galezul de 31 de ani este așteptat să își revină în Premier League și să arate de ce a fost pentru o perioadă cel mai scump jucător din lume. 

Cei de la EA Sports le-au arătat cardul galezului din FIFA 21, de 83, o scădere importantă, dar fanii au speranța acum că galezul va fi unul din protagoniștii din Ultimate Team pentru că în trupa lui Mourinho va avea multe șanse să se remarce. 

Și Thiago Alcantara a schimbat echipa, a trecut de la campioana Europei, Bayern, la cea a Angliei, Liverpool. EA Sports i-a acordat un card de 85, considerat cam mic de fani, după evoluțiile remarcabile ale spaniolului. Dar acesta va fi, fără îndoială, una din vedetele din acest sezon de Premier League. 

Oricum EA Sports a sărbătorit aceste transferuri cu niște filmulețe de prezentare speciale

Citește și alte știri despre FIFA: 

EA Sports pregătește un event special pentru fanii FIFA

Trent Alexander-Arnold încheie ciclul de FIFA 20 cu o echipă de vis

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează