ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 21

Ce vor să vadă fanii în FIFA 21: surpriză pentru EA Sports

În FIFA 20 se regăsesc fotbaliști generați de joc în loc de starurile reale // Sursă foto: captură YouTube
În FIFA 20 se regăsesc fotbaliști generați de joc în loc de starurile reale // Sursă foto: captură YouTube

Articol de - Publicat luni, 20 iulie 2020 11:57 / Actualizat luni, 20 iulie 2020 13:12

FIFPlay a inițiat o serie de campanii pentru a afla ce echipe naționale noi ar dori să se regăsească în umătorul titlu FIFA. 

Există câteva selecționate importante care nu se regăsesc în acest moment în joc, cea mai notabilă absență fiind cea a vicecampioanei mondiale, Croația. Modric, Perisic ori Rakitic sunt câteva dintre starurile importante pe care gamerii le întâlnesc doar la echipa de club. 

Fanii fotbalului virtual ar dori mai multe naționale importante, precum Senegal, Ghana ori Nigeria. 

Croația, cea mai importantă absență din FIFA 20

Preferințele manifestate de jucători au surprins pe multă lume. Astfel, în top se regăsesc și Honduras, Bangladesh sau Algeria. Dacă naționala africană, în care apare Mahrez, este un nume important, în schimb, celelalte selecționate exotice ar reprezenta o adevărată pată de culoare adusă de EA în joc.

O altă problemă semnalată de gameri este cea a loturilor unor naționale, printre care nume mari ca Brazlia sau Uruguay, în care se regăsesc fotbaliști generați de joc în loc de starurile reale. 

Cea mai galonată națională din istorie, Brazilia, nu îl are decât pe Neymar, în rest jucătorii trebuie să formeze lotul manual. EA trebuie să rezolve și acest inconvenient în următoarea ediție a jocului.  

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close