ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 21

Cei de la EA au nimerit măcar ratingurile fotbalistelor în FIFA 21

Articol de GSP - Publicat luni, 21 septembrie 2020 22:12 / Actualizat luni, 21 septembrie 2020 22:44

Fetele nu stârnesc controversele pe care le-am văzut până acum. 

Fanii fotbalului feminin au parte de toate starurile din acest sport în FIFA 21. Cea mai bună jucătoare din lume, Megan Rapinoe, este cel mai bine cotată, 93 OVR. Este urmată îndeaproape de senzația din Australia, care joacă pe postul de atacant și a fost nominalizată pentru Balonul de Aur, Samantha Kerr, 92 OVR. Wendie Renard, cea care joacă pe postul de fundaș la Lyon și în naționala Franței, încheie podiumul, cu 92 OVR. 

Vedeta Albionului, Lucy Bronze, jucătoarea de la Manchester City, este pe locul 7, cu 92 OVR, iar legenda americană, Alex Morgan, nu a prins primele 10 locuri, dar la 90 OVR, tot va fi una din cele mai bune fotbaliste din joc.

Citește și alte știri din categoria esports:

Liverpool a transferat cel mai bun jucător de FIFA din Premier League

EA Sports pregătește un event special pentru fanii FIFA

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează