ESPORTS  »  FIFA 20  »  CORONAVIRUS

Cine donează 10 euro în lupta cu coronavirusul primește lecții de FIFA de la cei mai buni jucători din lume

Articol de GSP - Publicat marti, 24 martie 2020 00:07

Cetățenii care donează pentru combaterea coronavirusului pot învăța FIFA de la cei mai tari jucători din lume. Doar 10 dolari sunt suficienți pentru a învăța misterele din spatele jocului.

FIFA 20 a devenit unul din principalele distracții în izolare, iar lumea fotbalului pare că s-a mutat total în lumea virtuală. Danezii de la Gamerszclass, care au organizat un curs extins pentru cei care vor să devină gameri profeșioniști, predat de jucători de succes, au găsit o metodă ideală să ajute la combaterea epidemiei de coronavirus. Astfel, cei care vor dona un minim de 10 dolari organizațiilor care încearcă să combată boala vor beneficia de cursuri gratis. 

Lecții și tuturiale pentru Fornite și CS GO

Investiția merită, mai ales că lecțiile cu Tekkz, de exemplu, costau cel puțin 30 de dolari. Danezii pun la bătaie cursuri și pentru alte jocuri de succes, ca Fortnite sau Counterstrike GO, așa că doritorii pot contribui și la lupta pentru eliminarea virusului mortal, dar vor rămâne și cu niște cunoștințe prețioase, de la cei mai buni gameri din lume. 

Klaus Iohannis anunță carantină totală în România: "Tot ce era până acum recomandare devine obligatoriu"

Citește mai multe știri din eSports:

Cine îl bate pe Mahut la FIFA 20 poate merge la Roland Garros

Pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro ai mai multe informații din eSports

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează