FIFA 20  ·  CORONAVIRUS

Cine donează 10 euro în lupta cu coronavirusul primește lecții de FIFA de la cei mai buni jucători din lume

Marti, 24 Martie, 00:07

Cetățenii care donează pentru combaterea coronavirusului pot învăța FIFA de la cei mai tari jucători din lume. Doar 10 dolari sunt suficienți pentru a învăța misterele din spatele jocului.

FIFA 20 a devenit unul din principalele distracții în izolare, iar lumea fotbalului pare că s-a mutat total în lumea virtuală. Danezii de la Gamerszclass, care au organizat un curs extins pentru cei care vor să devină gameri profeșioniști, predat de jucători de succes, au găsit o metodă ideală să ajute la combaterea epidemiei de coronavirus. Astfel, cei care vor dona un minim de 10 dolari organizațiilor care încearcă să combată boala vor beneficia de cursuri gratis. 

Lecții și tuturiale pentru Fornite și CS GO

Investiția merită, mai ales că lecțiile cu Tekkz, de exemplu, costau cel puțin 30 de dolari. Danezii pun la bătaie cursuri și pentru alte jocuri de succes, ca Fortnite sau Counterstrike GO, așa că doritorii pot contribui și la lupta pentru eliminarea virusului mortal, dar vor rămâne și cu niște cunoștințe prețioase, de la cei mai buni gameri din lume. 

Klaus Iohannis anunță carantină totală în România: "Tot ce era până acum recomandare devine obligatoriu"

Citește mai multe știri din eSports:Singurele ţări din lume fără coronavirus. 21 de state au declarat că nu au niciun om infectat cu Covid-19

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga World

Digi 3
Program TV complet

Liga 1