ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 21

Continuă discuțiile pe marginea ratingurilor din FIFA 21 » Downgrade important pentru Gareth Bale

E aporape evident că Bale va suferi un downgrade important
E aporape evident că Bale va suferi un downgrade important

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 septembrie 2020 13:14 / Actualizat sambata, 12 septembrie 2020 14:36

Unele vedete vor suferi scăderi importante în FIFA21. Unul din numele grele care nu s-a regăsit încă pe lista oficială este Gareth Bale, starul lui Real Madrid. Deși nu se știe încă oficial ratingul galezului, este aporape evident că va suferi un downgrade important. 

Gareth Bale va avea un rating de doar 79

Sportbible.com, care a prezis perfect primii 10 jucători, a anunțat că Bale va avea doar un rating de 79, o cădere mare, de la 85, cât era cotat în FIFA 20. Este greu de crezut că un alt star va mai suferi o asemenea modificare negativă. 

Până să se afle oficial ratingul lui Bale, Romelu Lukaku a tunat să vadă că, în ciuda unui sezon excelent la Inter, cei de la EA Sports i-au scăzut un punct, de la 86 în versiunea trecută, la 85. Jamie Vardy sau Ciro Immobile au fost cotați mai bine, spre stupoarea fanilor belgianului. 

„Nu voi intra în această joc pentru proști. EA încearcă să stârnească reacții pentru publicitate” a spus Lukaku, dar este evident că mândria lui a fost rănită. 

Citește și alte știri din categoria esports:

EA Sports a anunțat primii 100 de jucători din FIFA 21! Messi e în fața lui Ronaldo

Veste mare pentru gameri: punctele din FIFA 20 pot fi transferate în FIFA 21

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează