ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20 // Cum ar putea arăta echipa ideală în Serie A, dacă sezonul va fi abandonat

FIFA 20 // Sezonul actual din Serie A ar putea fi abandonat, iar fanii au ales deja cea mai bună echipă.
FIFA 20 // Sezonul actual din Serie A ar putea fi abandonat, iar fanii au ales deja cea mai bună echipă.

Articol de GSP - Publicat joi, 26 martie 2020 12:41

FIFA 20 // Sezonul actual din Serie A ar putea fi abandonat, iar fanii au ales deja cea mai bună echipă.

Există semne importante că nu vom mai vedea fotbal în competițiile importante cel puțin până în iunie, dacă nu chiar în toamnă. Chiar dacă pandemia de coronavirus se va stinge mai repede și se vor juca ultimele etape, gamerii fac deja predicții despre cum ar arăta echipa sezonului în Serie A.

Juventus și Atalanta, câte 3 jucători

Portarul lui Juventus, Szczesny, este favorit în acest moment să ocupe locul dintre buturi.

În centrul defensivei, Stefan de Vrij a impresionat în acest sezon la Inter și este greu de depășit. O supriză ar putea fi Mathijs de Ligt, care a avut evoluții bune în ultimele meciuri, deși olandezul lui Juventus a avut un start de sezon dificil. De la revelația Atalanta, Hateboer este un fundaș dreapta excelent, iar pe stânga nu poate fi altcineva decât Kolarov. Sârbul de la Roma a primit 4 upgrade-uri în acest sezon, iar loviturile lui libere l-au dus mereu în top. 

Doi mijlocași au asigurat, aproape sigur, locul în primul 11. Luis Alberto este unul din motivele sezonului de vis avut de Lazio. Playmaker-ul lazial a impresionat și are deja un card de 90, după 4 upgrade-uri. La fel de bine s-a descurcat și veteranul Atalantei, Papu Gomez. „Decarul” argentinian a fost într-o formă de vis. O surpriză – și nu prea – poate fi Radja Nainggolan. Mijlocașul a fost unul din favoriții celor de la EA, deși joacă la o echipă mai mică, precum Cagliari. 

Cristiano Ronaldo nu va lipsi din atac, mai ales după ce în acest an a marcat gol după gol. La fel de impresionant a fost Josep Ilicic. Atacantul Atalantei este la cel mai bun sezon din carieră și faptele eroice din Serie A și Liga Campionilor îl pun pe același loc cu Ronaldo. 

Între ei nu poate apărea altcineva decât „mașina de gol” de la Lazio, Ciro Immobile. Golgheterul la zi al campionatului și cu o medie de peste un gol pe meci. Ce mai poate fi de spus? 

  • Echipa ideală: Szczesny (Juventus) - Hateboer (Atalanta), de Vrij (Inter), de Ligt (Juventus), Kolarov (Roma) - Luis Alberto (Lazio), Nainggolan (Cagliari), Papu Gomez (Atalanta) - Cr. Ronaldo (Juventus), Immobile (Lazio), Ilicic (Atalanta)

Rămâne de văzut dacă vor avea surprize atunci când EA va elibera echipa oficială. 

Citește mai multe știri despre ESports:

Hakim Ziyech are una din cele mai tari echipe în ultimate Team » Ronaldo, Messi și Zidane printre staruri

Pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro ai mai multe informații din eSports

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close