ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

eLiga 1. Cum arată clasamentul după etapa #8 » Lider surpriză + bătaie mare pentru locul 2

Dinamo a câștigat meciul cu CFR Cluj din FIFA 20
Dinamo a câștigat meciul cu CFR Cluj din FIFA 20

Articol de GSP - Publicat luni, 27 aprilie 2020 12:54

Duminică seară s-a jucat etapa a 8-a din eLiga 1, campionatul național de FIFA 20, organizat de LPF și cluburile din prima divizie. 

Dinamo a obținut o victorie clară în derby-ul etapei, 3-0 cu CFR Cluj, și continuă lupta pentru primul loc. FCSB și Poli Iași au reușit scorurile etapei. Echipa roș-albastră a câștigat cu 5-2 cu Academia Clinceni, în timp ce moldovenii s-au impus cu același scor pe terenul lui Sepsi.

VIDEO. Rezumatul meciului CFR Cluj - Dinamo 0-3

Rezultatele etapei #8

  • Astra - FC Voluntari 1-1
  • CFR Cluj - Dinamo 0-3
  • Gaz Metan - Viitorul 1-4
  • Sepsi - Poli Iași 2-5
  • Hermannstadt - Craiova 0-1
  • Chindia - Botoșani 2-1
  • FCSB - Clincei 5-2

FC Voluntari e lider

Deși a remizat în ultima etapă, 1-1 cu Astra, FC Voluntari e lider, având 22 de puncte în 8 etape. Lupta pentru locul secund e extrem de strânsă: Hermannstadt, Viitorul și Dinamo sunt la egalitate de puncte, 19.

Clasament eLiga 1 

1.  FC Voluntari22p 
2. Hermannstadt19p 
3. Viitorul 19p 
4. Dinamo19p 
5. Craiova16p 
6.  FCSB15p 
7. Chindia14p 
8.  FC Botoșani10p 
9. CFR Cluj9p 
10. Gaz Metan7p 
11. Astra7p 
12. Clinceni3p 
13. Poli Iași3p 
14. Sepsi0p 

Ce este eLiga 1:

Competiția numită Casa eLiga 1 este organizată de LPF și a preluat inclusiv sponsorul competiției reale (Casa Pariurilor). Aceasta este organizată de LPF, se va desfășura în perioada 16 aprilie – 6 mai și vor participa gameri profesionisti aleși de cele 14 cluburi din Liga. Se vor disputa 13 meciuri de echipă, urmând ca la finalul sezonului echipa de pe primul loc să fie declarată campioană. De joi și până duminică se va disputa câte o etapă de fotbal virtual pe zi. După finalizarea acestei competiții, LPF va organiza un player challenge, un campionat in care fiecare club să fie reprezentat în joc de câte un fotbalist profesionist.

Ovidiu Pătrașcu, tutoriale FIFA20 pe GSP » Episodul 1: cea mai bună echipă formată doar din români în FIFA20

 Citește mai multe știri din eSports: 

FIFA 21 ar fi publicat din greșeală cum arată tricourile lui Real Madrid, Barcelona și alte altor mari puteri sezonul viitor

Au apărut carduri spectaculoase din campania Echipa Sezonului: Icardi și Laporte, principalii protagoniști!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează