ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20. A fost anunțată echipa sezonului din Turcia! Edin Visca și Radamel Falcao sunt vedetele

Radamel Falcao este vedetă în Turcia // FOTO: Guliver/GettyImages
Radamel Falcao este vedetă în Turcia // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 12 mai 2020 10:49

EA Sports a anunțat echipa sezonului din Turcia în FIFA 20 Ultimate Team. Gamerii vor avea de ales dintre câteva carduri foarte interesante. 

Super Liga din Turcia nu are fotbaliști la fel de valoroși ca cei din La Liga, de aceea gamerii nu vor avea carduri spectaculoase precum cele ale lui Messi sau Benzema, dar tot vor fi câteva opțiuni interesante pentru cei care nu apucă să prindă carduri mai bune sau care vor să își completeze echipa cu fotbaliști interesanți. 

Edin Visca are cel mai bun card

Cel mai bun card îl are mijlocașul celor de la Istanbul Bașakșehir, bosniacul Edin Visca, care are un rating de 93 OVR. De altfel toate cardurile sunt echilibrate și valoroase. Apărarea este formată mai mult din fotbaliști de la Galatasaray. Muslera, 89 OVR, este în poartă, iar Mariano și Ryan Donk sunt în apărare, cu carduri de 90, respectiv 87 OVR. Caner Erkin, 88, de la Besiktas completează defensiva.

Avem un mijloc mai mult solid și puternic decât tehnic, pentru că așa se joacă în Turcia. Lângă Edin Visca apar Jose Sosa și Guilherme, 92 și 91 OVR, cei doi fotbaliști de la Trabzonspor. Emre Kilinc de la Sivasspor primește și el un card de 88 OVR. 

Radamel Falcao în atac

Un alt card foarte bun, 92 OVR, a primit și Max Kruse, de la Fenerbahce. Internaționalul norvegian de la Trabzonspor, Alexander Sorloth, apare în atac, cu un card de 91 OVR, acompaniat de veteranul lui Alanyaspor, Papiss Cisse, 88 OVR. 

Asta nu este tot. Doi veterani de top care evoluează în Turcia sunt și ei protagoniștii a două carduri spectaculoase. Este vorba de „Tigrul” Falcao, 90 OVR și de Gael Clichy, fundașul francez cu un card 89 OVR. 

Citește mai multe știri din eSports:

Un mijlocaș de la Real Madrid e specialist la FIFA 20. Are o echipă tare în Ultimate Team

Ansu Fati, starul de la Barcelona, a primit un card cu un potențial excelent la FIFA 20. Cât costă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează