ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Cum arată o echipă de „5 stele” în FIFA 20

În acest moment, în FIFA 20 există fotbaliști pe fiecare poziție care pot performa la cel mai mare nivel.
În acest moment, în FIFA 20 există fotbaliști pe fiecare poziție care pot performa la cel mai mare nivel.

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iulie 2020 11:19 / Actualizat vineri, 03 iulie 2020 16:35

În acest moment, în FIFA 20 există fotbaliști pe fiecare poziție care pot performa la cel mai mare nivel. 

După ce Nick Pope a primit un card special în primăvară, cu skills de 5 stele, care face senzație printre gameri, cei care își permit au început să construiască formația „perfectă”, formată doar din fotbaliști similari. 

Echipă cu 6 carduri 90+ OVR

Sunt mai multe variante, dar după mai multe încercări gamerii au construit echipa care se bucură și de o chimie foarte bună. Așa cum am mai zis, Nick Pope, portarul lui Burnley ia loc între buturi. Pe flancuri, Jordan Amavi și Juan Cuadrado aduc viteză și explozie. Surpriza vine în centrul defensivei, unde se găsește cardul de 90 al lui Rashford. Atacantul a fost preferat tocmai pentru a păstra chimia echipei. Lângă el a fost ales omul lui Bayern, Lucas Hernandez. Mijlocul este puternic, dar și tehnic. Pogba, 92 OVR, dar și Ismaila Sarr, 87 OVR, sunt încadrați de cardul de 95 al lui Neymar și de Crisitano Ronaldo, cu megacardul lui de 99 OVR. 

Atacul este unul francez, echilibrat. Noua mare speranță a fotbalului, Kylian Mbappe, 98 OVR, este acompaniat de cardul lui Ribery în care i se schimbă postul, de 91. 

Ovidiu Pătrașcu, tutoriale FIFA20 pe GSP.ro » Episodul 8: Pasa prin care poți evita fundașul advers

Citește mai multe știri despre eSports:

Următoarea alegere din Summer Heat nu îi va impresiona pe gameri

Sergio Ramos și Sadio Mane sunt liderii Echipei Săptămânii

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close