ESPORTS  »  FIFA 20  »  SPECIAL

De azi, Ovidiu „Ovvy” Pătrașcu produce tutoriale speciale de FIFA 20 pe GSP.ro » Episodul 1: cea mai bună echipă formată doar din români în FIFA 20

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 februarie 2020 16:34

Ovidiu Pătrașcu, cel mai cunoscut jucător român de FIFA, va aduce mai aproape de cititorii GSP secretele FIFA 20. De azi, el va produce tutoriale speciale pentru fanii jocului EA Sports.

De 12 ori campion al României, Ovidiu Pătrașcu a fost campion mondial și european. După ce a renunțat la cariera de jucător profesionist, el a devenit cel mai bun profesor de FIFA de la noi.

Ovvy are acum o comunitate extraordinară de gameri: 260.000 de abonati pe canalul de Youtube în limba română, 650.000 de abonați pe canalul în limba engleză, 85.000 de fani pe Facebook și 100.000 de urmăritori pe Instagram.

Ovidiu Pătrașcu, tutoriale FIFA pe GSP

Ovidiu a semnat un parteneriat cu Gazeta Sporturilor și, începând de azi, va publica pe canalele GSP diverse tutoriale despre FIFA 20, cu focus pe zona care ne privește direct: fotbaliștii români și Liga 1 în FIFA 20. 

Primul video produs de Ovidiu Pătrașcu pentru GSP este despre cea mai bună echipă formată doar din români în FIFA 20:

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
793989614344807
Dan Mircea  •  20 Februarie 2020, 15:43

Super. E momentul ca presa din Romania sa isi imdrepte atentia si catre esports, asa cum se intampla in tarile civilizate ale Europei.

me2018
me2018  •  20 Februarie 2020, 13:28

Hai ca numai scapam de asta ! Se baga peste tot ! Asa se mai lauda ca stie si fotbal in realitate :))).Daca stia fotbal nu juca pe calculator juca pe gazon.

superstark
superstark  •  19 Februarie 2020, 18:14

Ultimate Team nu este Fifa... jocul in sine, ci un MOD Fifa care face parte din jocul Fifa, mod implementat de cativa ani si care exploateaza la maxim efectul de "gambling" asupra plozilor si adolescentilor obsedati de cat mai multe "abtibilduri / cartonase virtuale" si trading online cu bani reali. Modul o sa fie probabil "banat" in anumite tari europene pentru ca creeaza dependenta... iar gameplay-ul e atat de anost, nu are nici o legatura cu fifa... e bazat pe un parametru pe care EA Sports l-au numit Chemistry/ Chimie. Daca acest parametru nu e ridicat, toate statisticile individuale ale jucatorilor scad substantial, la fel si fizica jucatorilor pe teren. E un fel de fotbal parodie. O porcarie marca EA Sports. Daca vreti sa jucati FIFA, opriti-va la Career Mode si daca vreti sa jucati online, atunci Online Seasons. Asta este experienta autentica Fifa, in nici un caz Ultimate Team.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează