ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 21

Deja există un star supărat pe noul rating din FIFA 21: Aubameyang a scăzut la 87

Toată suflarea  s-a arătat intrigată de alegerea celor de la EA Sports, care i-au oferit un rating de 87 lui Aubameyang, mai mic cu un punct față de cel din FIFA 20.
Toată suflarea s-a arătat intrigată de alegerea celor de la EA Sports, care i-au oferit un rating de 87 lui Aubameyang, mai mic cu un punct față de cel din FIFA 20.

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 septembrie 2020 13:04 / Actualizat vineri, 11 septembrie 2020 14:29

Toată suflarea  s-a arătat intrigată de alegerea celor de la EA Sports, care i-au oferit un rating de 87 lui Aubameyang, mai mic cu un punct față de cel din FIFA 20. 

Asta deși Pierre-Emerick Aubameyang a avut un sezon excelent la nivel personal, unde a marcat 29 de goluri, inclusiv dubla cu care Arsenal a luat Cupa în fața rivalei Chelsea. 

Toate rețelele de socializare ale lui Arsenal, dar și a celor de la EA au fost invadate de fanii supărați, iar atacantul a reacționat și el. A postat mai multe emoticoane în care se amuză de decizia celor de la EA, dar prin evoluțiile lui mai mult ca sigur va primi un upgrade

Citește și alte știri din eSports:

David Beckham vrea să dea lovitura: tun de 20 de milioane de lire la bursa din Londra

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează