FIFA 20  ·  FIFA 20

Dries Mertens „rupe”: primește două carduri Flashback excelente

Dries Mertens, dreapta, foto: Guliver/gettyimages.com
Dries Mertens, dreapta, foto: Guliver/gettyimages.com

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iunie 2020 02:53

Atacantul lui Napoli, Dries Mertens, primește două dintre cele mai bune carduri Flashback din FIFA 20. 

Pentru cei care credeau că FIFA 20 nu prea mai are ce oferi după apariția ultimei Echipe a Sezonului, EA a răspuns cu o serie de carduri noi, iar cele care îl au protagonist pe belgianul celor de la Napoli sunt spectaculoase. Așa cum au obișnuit, cardurile Flashback vin în două variante, una de bază și cealaltă Premium. La Mertens ambele sunt greu de obținut dar și foarte bune, cel Premium se poate bate cu succes cu multe carduri din campania Echipa Sezonului. 

Cardul de bază evaluat la 165.000 de monede

Cardul de bază este de 91 OVR și are valori ridicate la viteză, dribling sau finalizare. Poate fi o opțiune excelentă în atacul unei echipe, iar provocarea care trebuie îndeplinită va costa în jur de 165.000 de monede. 

Cei care mai au monede de cheltuit și vor o provocare pe cinste pot opta pentru varianta Premium, care vine cu un preț foarte mare, în jur de 450.000 de monede. Acest preț va speria pe mulți gameri, dar cardul de 95 este unul care dă de gândit. Cu 96 la viteză, 98 la dribling și 95 la șut, belgianul reprezintă un atacant foarte greu de oprit de fundașii adverși.

Oricum gamerii trebuie să se grăbească, cardurile pot fi obținute până pe 10 iunie. 

Citește și alte știri de FIFA 20:O româncă din Spania a fost obligată de soțul și socrii ei să se prostitueze. Îngrozitor ce îi făceau dacă nu aducea zilnic 300 de euro
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
22:00 Champions League
Manchester City - Lyon
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1