ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

EA a eliberat ultima Echipă a Sezonului cu cele mai bune carduri din joc

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iunie 2020 02:43

Gamerii FIFA 20 au încă o șansă să prindă una din vedetele fotbalului. 

Practic acest ultim lot cuprinde cele mai tari carduri din toate Echipele Sezonului. Normal, au fost reprezentate cele mai bune campionate. 

5 carduri de 99 OVR

Cardurile de 99 nu puteau lipsi, Este vorba de cele ale lui Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Virgil van Dijk, Kevin de Bruyne și Robert Lewandoski. Acestea sunt starurile care au beneficiat de cele mai importante upgrades din joc. 

Imediat vin 3 carduri spectaculoase, de 98: vedetele Parisului, Kylian Mbappe și Neymar, dar și starul celor de la Liverpool, Sadio Mane. 

Benzema conduce seria cardurilor de 97 OVR

Urmează cardurile de 97, în frunte cu cel al lui Ben Yedder, cel care a stârnit atâtea controverse. Lângă el apare atacantul Realului, Karim Benzema, și playmakerul celor de la Lazio, Luis Alberto. 

Urmează o serie de fotbaliști cu carduri de 96. Ciro Immobile este omul care poate conduce Lazio spre primul titlu din 2000. Noua vedetă a fotbalului, Jadon Sancho, este și el pe listă. Tot din Bundesliga vin si Joshua Kimmich și Mats Hummels, jucătorii celor de la Bayern și Borussia Dortmund. Lista este completată de portarul celor de la Atletico, Jan Oblak. 

Ultimii 4 fotbaliști de pe listă sunt Trent Alexander-Arnold, cu un card de 95, urmat de Dani Carvajal, Jordan Henderson și Jan Sommer, portarul celor de la Borusia Monchengladbach. 

Citește și alte știri de FIFA 20:

Schimbare MAJORĂ, importată din FIFA 20, în fotbalul din La Liga! Premier League încă stă în dubii

„BOMBĂ” în gaming: „fură” Konami pe Real Madrid de la EA Sports?

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează