ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 21

EA a lansat primul trailer pentru FIFA 21 și arată foarte bine » Jocul se lansează pe 9 octombrie pentru actuala generație de console și pentru PC

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iunie 2020 10:37 / Actualizat vineri, 19 iunie 2020 11:38

Față de alți ani, EA Play a avut puține detalii legate de viitorul FIFA. Asta și pentru că este un an în care se va lansa o nouă generație de console, iar asta implică planuri diferite pentru producătorul american. Mai mult ca sigur vom afla toate detaliile undeva în luna august, așa cum anunțaseră cei de la EA pe platformele de socializare în urmă cu câteva zile. 

Data pentru lansarea pe PS5 și Xbox Serie X încă nu a fost anunțată, aceste console vor apărea cel mai probabil în noiembrie, dar cei care își vor achiziționa jocul până atunci nu trebuie să se îngrijoreze, vor putea să facă trecerea la versiunea next gen gratis. Dacă un jucător își cumpără o consolă next gen cu disc, atunci nu îl va costa nimic upgrade-ul pentru FIFA 21. 

Kylian Mbappe are cele mai mari șanse să fie pe copertă

Tot progresul înregistrat până atunci, jucătorii cumpărați, monedele acumulate, punctele FIFA, progresul în Volta nu se vor pierde, iar asta este o veste bună. În schimb același lucru nu este valabil pentru Online Seasons, modul Carieră sau Pro Clubs, care vor fi specifice consolei alese. 

Versiunea PC, din păcate, va fi echibvalentă celei de PS4, așa că cei care vor experiența next gen și au și sistemele să o susțină vor trebui să aștepte, pentru că EA se focuseză momentan pe versiunile de console next gen. Dar FIFA 21 se va lansa și pe Steam și pe Origin, pentru prima dată în această serie. 

Cei care nu au răbdare până pe 9 octombrie pot face precomandă și jocul va putea fi disponibil de pe 6 octombrie. 

Trailerul nu a arătat mult din joc și l-a avut în centrul atenției pe Kylian Mbappe, probabil viitorul star de pe copertă. 

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Playtech: Anamaria Prodan îl face praf pe Reghe: "Nu mai are ce căuta lângă noi. Îmi e greaţă"


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează