ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

EA „lovește” cu un nou card fantastic: Luka Modric, la un preț foarte avantajos!

Luka Modric, fost Balon de Aur // sursă foto: Guliver/gettyimages
Luka Modric, fost Balon de Aur // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iunie 2020 08:52

Luka Modric (34 de ani) de la Real Madrid este ultima vedetă a promoției Flashback în FIFA Ultimate Team.

EA Sports pune la bătaie toate „armele grele” chiar acum, înainte de EA Play, evenimentul de săptămâna viitoare, în care sigur FIFA 21 își va face debutul oficial. Doar că până atunci gamerii mai au destule motive să rămână conectați la Ultimate Team. 

A venit acum rândul singurului fotbalist care a întrerupt „duopolul” Messi-Ronaldo la Balonul de Aur, Luka Modric, să primească două carduri Flashback fabuloase. Iar marele avantaj este că vin la niște prețuri incredibil de mici pebntru valoarea lor. 

Card de 93 pentru Luka Modric

Cardul normal este de 93 OVR, nu are valori foarte mari la capitolul defensiv sau la cel fizic, dar când vine vorba de tehnică, de dribling sau de pase, atunci un gamer va avea acces, dacă îndeplinește provocările, la un coordonator de joc excelent. Și asta doar pentru un preț de aproximativ 90.000 de monede. 

Dar lucrurile arată mult mai bine când vine vorba de cardul Premium, un „monstru” de 96 OVR. Cu 98 la dribling și 97 la pase, croatul va fi cel mai bun playmaker posibil. Cu valori ridicate și la viteză, dar și la șut, nu este exclus ca Modric să marcheze și goluri importante. 

Dar ceea ce face acest card să fie una din cele mai avantajoase afaceri din întreg jocul este prețul. Pentru cele două SBC necesare pentru obținerea acestui card, un gamer va scoate din buzunar doar 234.000 de monede. 

EA Sports au lansat o serie de carduri foarte bune 

Cum în acest moment există foarte multe carduri valoroase pe piață, majoritatea cu prețuri de peste 1 milion, cel puțin, Modric vine cu un card la fel de valoros ca unul din Echipa Sezonului, la un cost foarte mic. Cine are niște bani strânși nu poate rata această șansă.  

VIDEO. Ovidiu Pătrașcu, tutoriale FIFA20 pe GSP.ro » Episodul 6: cele mai bune tactici din FIFA20

Citește mai multe știri despre FIFA 20:

Este oficial: Premier League apelează la FIFA 20 pentru restartul sezonului

Peste Ronaldo și Messi! Ultimul card al lui Ben Yedder chiar este cel mai bun din FIFA 20

Playtech: ȘOC! Vestea INCREDIBILĂ pentru România din decembrie! Valeriu Gheorghiță a făcut anunțul!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează