ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

EA neagă că FIFA este un joc „scriptat” » Mesaje din ce în ce mai numeroase ale fanilor!

EA neagă că FIFA este un joc „scriptat” » Mesaje din ce în ce mai numeroase ale fanilor!
EA neagă că FIFA este un joc „scriptat” » Mesaje din ce în ce mai numeroase ale fanilor!

Articol de - Publicat duminica, 09 august 2020 10:03 / Actualizat duminica, 09 august 2020 10:11

Nu este un secret că gamerii consideră FIFA un joc „aranjat”, în așa fel încât în momentul când un gamer este în avantaj, mai ales când conduce clar, jucătorii săi încep să greșească inexplicabil, să nu mai apseze bine, să nu mai aibă precizie nici în atac, dar mai ales în defensivă. 

Cel puțin așa consideră o parte mare dintre jucători, iar unii chiar se laudă că au demonstrat acest algoritm secret al celor de la FIFA. 

De curând fanii au organizat și un sondaj online iar din aproape 20.000 de participanți, peste 80 la sută au considerat că un script există.

Creatorii jocului neagă vehement existența acestui script 

Într-un dialog online cu gamerii, unul dintre creatorii jocului a negat existent acestui tip de „aranjament”. ”Nici nu am avea nevoie de a crea un astfel de handicap pentru un gamer, de a influența un rezultat. Am construit FIFA ca să include mai multe concepții despre fotbal, iar acestea include și erorile care pot apărea într-un meci, tocmai ca să ne apropiem de o simulare cât mai realistă. Într-un meci de fotbal, orice este posibil. Asta nu înseamnă că nu încercăm să eliminăm cât mai multe elemente care nu țin de controlul jucătorului, acesta nu trebuie să fie victim unor elemente întâmplătoare”

Rămâne de văzut dacă acest răspuns îi va satisface pe fani sau îi va convinge că nu există și altceva în spatele jocului. 

Click AICI pentru mai multe știri de eSports!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează