ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 21

FIFA 20: EA oferă un bonus pentru cei care comandă edițiile speciale din FIFA 21

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iunie 2020 13:02 / Actualizat luni, 22 iunie 2020 13:58

EA Sports va oferi bonusuri pentru noua ediție, FIFA 2021. Fanii modului Carieră se vor bucura de această veste. 

Chiar dacă Ultimate Team a acaparat tot interesul celor de la EA Sports (mai ales că aduce venituri de sute de milioane de euro), foarte mulți gameri s-au declarat nemulțumiți că modul Carieră a fost neglijat și au cerut îmbunătățiri majore în această direcție. Iar EA chiar pare să se țină de promisiunea făcută în ultimul timp, anume de a asculta și jucătorii, nu doar pe acționari. 

Gamerii vor primi un fotbalist special cu care să înceapă un modulul de carieră

Așa că FIFA 21 va veni din start cu un bonus special pentru cei care vor comanda edițiile Champions sau Ultimate înainte de 14 august. Este vorba de un fotbalist „special”, în modul Carieră, un talent crescut în pepiniera proprie, care va avea un potențial de a deveni un star internațional. Astfel jucătorii vor fi tentați să aboreze și acest mod, pentru a construi un viitor Messi sau Ronaldo. 

Nationalitatea jucătorului va fi determinată de campionatul ales, iar salvările vor putea fi transferate și în versiunea de joc pentru PS5 și Xbox Serie X. 

Acesta este un pas înainte pentru construirea unui mod de joc mai bun. Mai multe detalii vor apărea în august iar gamerii speră ca FIFA 21 să fie saltul înainte pe care îl așteaptă de câțiva ani încoace. 

Citește mai multe știri din eSports: 

Antoine Griezmann a „trădat”! Starul Barcelonei a lăsat FIFA pentru PES

El este favoritul fanilor în Summer Heat la FIFA 20! A primit un supercard

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează