ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

EA și FIFA organizează cel mai tare turneul de FIFA 20 posibil

EA și FIFA organizează cel mai tare turneul de FIFA 20 posibil
EA și FIFA organizează cel mai tare turneul de FIFA 20 posibil

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 aprilie 2020 17:00

Jucători de la Liverpool, Real Madrid sau Ajax vor participa la competiția FIFA 20.

20 dintre cele mai importante cluburi din Europa, printre care Real Madrid, Liverpool, Porto, Roma, Ajax sau Chelsea, vor participa la mega turneul organizat de EA, în colaborare cu FIFA. „Stăm acasă, jucăm împreună” este sloganul competiției, organizate între 15 și 19 aprilie. EA va anunța în curând ce staruri vor lua parte la competiție, din partea fiecărei echipe.

EA Sports va dona un milion de dolari

Totodată, compania americană a anunțat că va dona un milion de dolari în lupta pentru combaterea coronavirusului, pe lângă fondurile strânse în urma turneului.

Fanii FIFA vor avea ce să urmărească în perioada Paștelui. Federația Engleză organizează și ea propria competiție în cel mai popular simulator de fotbal din lume. Marcus Rashford, Jadon Sancho, Trent Alexander-Arnold sau Lucy Bronze, fundașul echipei de fotbal feminin al celor de la Olympique Lyon, sunt printre numele grele care se vor duela la startul turneului. 

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează